Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

WC Fonteinen

WC Fontein kopen? Als je op zoek bent naar een stijlvolle toilet fontein ben je bij Van Melis aan het goede adres. We hebben fonteinsets in vele soorten, maten en kleuren. Je kunt kiezen voor een zwarte kraan, koperen kraan, zilveren kraan of gouden kraan. Ben je op zoek naar een betonnen wasbak of juist een witte wasbak? Wij hebben ook allerlei soorten wastafels voor de wc.

Fonteintje WC kopen

Een mooie fontein maakt je wc helemaal af. Een wasbak ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens heel erg hygiënisch. We hebben fonteinen van beton, maar ook van keramiek. De toilet wastafels die bij Van Melis worden aangeboden zijn allemaal van zeer degelijke kwaliteit en als je een wc fontein bij ons koopt weet je zeker dat je een prachtig design in huis haalt.

Waarop letten bij de aanschaf van een WC fontein?

Als je een fontein voor het toilet koopt is het belangrijk dat je er goed oplet waar deze bevestigd moet worden. De meeste toiletfonteinen worden met de achterkant tegen de wand geplaatst, maar er zijn ook wc fonteintjes die in een hoek geplaatst moeten worden. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe ver de wasbak van de wc uitsteekt en hoeveel ruimte je dus nog over hebt. Op deze manier verlies je nooit teveel ruimte en weet je zeker dat de gekochte wc wasbak er mooi uit ziet. 

Fonteinsets combineren

Je kunt onze fonteinen combineren met een kraan die geheel naar jouw smaak is. Je kunt kiezen voor een zwarte kraan, zilveren kraan, koperen kraan of gouden kraan. Met een stijlvol fontein toilet wordt de ruimte een stuk mooier. Je kunt de fonteinset dus helemaal naar smaak maken. De verschillende kleuren kranen zijn te combineren met de verschillende kleuren en materialen wastafels. Kies je voor een betonnen wasbak of toch voor een keramische wasbak? Combineer je deze met een koperen kraan of toch een zwarte kraan? Wij bieden een ruim assortiment aan, waardoor ieder zijn of haar favoriete fontein toilet kan uitkiezen.