Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Deurkrukken

Een deur is niets zonder een deurkruk, maar wie er eentje heeft van lage kwaliteit, zal zich hier snel aan ergeren. Deuren sluiten niet goed, de kruk is niet gemakkelijk te gebruiken, hij wordt snel lam, noem maar op. Daarom hebben we bij Vanmelis.nl een ruime voorraad deurkrukken, die stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit zijn en lang meegaan. Bekijk daarom ons assortiment en kies de deurkruk die het beste bij je interieur en je wensen past.

Waarom een deurkruk kopen van Vanmelis.nl?

Deurkrukken vind je in elk huis en in elk gebouw en negen van de tien keer denk je er amper bij na. Je gebruikt hem en je merkt het pas op als de kruk niet goed werkt, of als hij totaal niet past bij de stijl van het interieur. Deze twee eigenschappen bepalen de kwaliteit van een kruk. Met name het functionele onderdeel - een deurkruk wordt tientallen keren per dag gebruikt - is van groot belang. Deurkrukken moeten goed in elkaar zitten en vele jaren zonder problemen kunnen werken. De kwaliteit van zo’n kruk is dus een van de voornaamste pijlers als het gaat om het kiezen van de juiste.

De tweede eigenschap waar een kruk op gekozen wordt, is het uiterlijk. Wie een strak en modern ingerichte woning heeft, zal zeer waarschijnlijk niet snel kiezen voor een klassiek vormgegeven exemplaar. Er moet, kortom, iets te kiezen zijn. En daarom hebben we ons assortiment zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Niet alleen hebben we ervoor gezorgd dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat, je zult ook altijd iets van je gading vinden als het gaat om het zoeken naar de juiste stijl.

Verschillende soorten deurkrukken kopen

Net zoals de kruk qua uiterlijk in allerlei verschillende variaties komt, wordt hij ook op verschillende manieren aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan:

Stuk voor stuk zijn het krukken die in verschillende stijlen te krijgen zijn en die dus in allerlei verschillende interieuren zullen passen. Of het nou gaat om modern of klassiek, de deurkrukken van Vanmelis zijn overal op hun plek.

Een deurkruk bestellen? Bij Vanmelis.nl altijd ruime keus

Wil je een deurkruk bestellen? Dan ben je bij Vanmelis.nl altijd aan het juiste adres. Zoals gezegd beschikken we over een ruim assortiment, waar voor iedereen wat te vinden is. Daar komt bij dat als je voor 17:00 uur bestelt, we het artikel dezelfde dag nog zullen verzenden. En bestel je voor meer dan €49,-? Dan hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen. En heb je het product eenmaal in huis, dan heb je maar liefst 100 dagen bedenktijd. Past de kruk toch niet bij je wensen, of zoek je toch iets wat net even wat beter gaat in het interieur, dan doen wij niet moeilijk over het terugsturen ervan.

Informatie, contact en advies

Heb je vragen over ons assortiment, of ben je op zoek naar speciaal deurbeslag en wil je daar meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar en kunnen je voorzien van waardevol advies en hulp waar dat nodig is. Kom je niet helemaal uit een installatie? Wil je toch liever hulp bij het kiezen van een product dat echt goed bij je wensen past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We vinden een goed contact met onze klanten bijzonder belangrijk en dat betekent dat we de lijntjes graag zo kort mogelijk houden. Bij Vanmelis.nl staan we dan ook altijd voor je klaar.