Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Deurbeslag

Ben je op zoek naar kwalitatief hang en sluitwerk? Bij Van Melis hebben wij een ruim assortiment deurbeslag. Je vindt hier mooi zwart deurbeslag of rvs deurbeslag voor een aantrekkelijke prijs. Bij het kiezen van een deurkruk of deurklink moet je goed nadenken over welke stijl je wilt gebruiken. Een merk dat wij erg mooi vinden is Impresso. Impresso deurbeslag is leverbaar in diverse stijlen, maten en kleuren. Heb je een vraag over een deurklink met schild of over andere deurklinken? Onze experts helpen je graag om het juiste beslag te kopen. 

Veel soorten en maten deurbeslag

Deurbeslag zorgt er voor dat je binnendeur of buitendeur mooi wordt afgemaakt. Een deurkruk of deurklink kan tekenend zijn voor je stijl en zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld zwart deurbeslag of rvs deurbeslag. Je kunt alle kanten op met het ruime aanbod deurkrukken en deurklinken van Van Melis. Als je een industriële inrichting hebt kun je kiezen voor een zwarte deurkruk of zwarte deurklink. Is de stijl van jouw huis meer modern, dan kun je kiezen voor een strakke rvs deurkruk of rvs deurklink. 

Deurkrukken en klinken goedkoop online kopen

Wil je jouw deuren volledig naar smaak maken, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het deurbeslag dat wij verkopen is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar het is ook betaalbaar. Onze hele voorraad deurbeslag kun je online vinden. De artikelen worden normaal gesproken binnen 1 werkdag geleverd.

Veiligheidsbeslag

Met kwalitatief deurbeslag voelen mensen zich een stuk veiliger. Je wilt er niet aan denken dat er ongewenste bezoekers binnen komen doordat het slot op de deur verouderd is. Het is belangrijk om gekeurd veiligheidsbeslag te hebben, zodat je de inbrekers buitenhoudt. Naast goed deurbeslag kunnen beveiligingscamera's helpen. Wat tegenwoordig ook zeer populair is, is een WiFi deurbel met camera. Op deze manier kun je zien wie er voor de deur staan, ook als je er niet bent. 

Tips voor deurbeslag kopen

Deurbeslag kun je krijgen in diverse materialen en hiervoor is het belangrijk om altijd te bedenken waar je het wilt plaatsen. Lees de deurbeslag tips goed door, zodat je de juiste keuze kunt maken.

  • Let op het materiaal waarvan het beslag is gemaakt. Voor buiten kun je bijvoorbeeld kiezen voor rvs deurbeslag zodat het niet gaat roesten.
  • Kijk goed naar de afmetingen van het product. Van Melis geeft als advies om eerst de maten op te meten waar het deurbeslag gemonteerd moet worden om hier vervolgens producten bij te zoeken.
  • Kijk goed of er standaard bevestigingsmateriaal meegeleverd wordt. Als dit niet het geval is, moet dit apart worden bijbesteld.