Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Kluizen

Middelgrote of kleine kluis kopen? Met een kluis zijn je waardevolle spullen altijd en overal veilig opgeborgen. Van Melis biedt diverse kluizen in verschillende formaten aan. Je vindt bij ons de kleine kluis, de middelgrote kluis voor bijv. een laptop en ook de geldkluis. Een geldkluis is ook ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle documenten zoals paspoorten. Met een effectief cijferslot blijft je geld veilig achter slot en grendel. Een kleine kluis kopen doe je eenvoudig online. Vooral omdat het een stuk voordeliger is, maar ook vanwege het gemak. Kluisjes kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Middelgrote en kleine kluis

Waardevolle documenten, sieraden, geld: dit zijn spullen die je het liefst zo veilig mogelijk wil opbergen. Om dit soort zaken zo op te bergen dat vreemden er niet bij kunnen, is de kleine kluis ideaal. Ze zijn voorzien van een elektronisch slot en zijn met een cijfercode te openen. Naast de kleine geldkistjes zijn er ook iets grotere kluizen beschikbaar. In de kluisjes zit voldoende opbergruimte. Genoeg om zonder problemen alle belangrijke en waardevolle spullen in op te kunnen bergen.

Geldkluis | Een compact geldkistje kopen?

Je kunt een keuze maken uit een breed assortiment aan kluizen. Kies voor het kluisje dat het beste bij je past, bijvoorbeeld elektronische kluis, mini kluisjes, een kleine kluis, een geldkluis of een brandvrije kluis. Een geldkluis is natuurlijk de beste manier om geld veilig op te bergen, maar als alternatief voor een geldkluis kun je je geld ook veilig opbergen in een geldkistje.

Goedkoop geldkluis kopen online

Je kunt hier terecht voor brandvrije kluisjes, sleutelkluisjes of wat voor soort kluisje dan ook. Het aanbod van kluisjes is echt enorm uitgebreid en biedt voor een ieder wel wat. Je zult dan ook zeer zeker kunnen slagen in het vinden van het beste exemplaar. Inbrekers maken geen schijn van kans met je geldkluis.