Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Geldkisten

Geldkistje kopen? Bij Van Melis bieden we diverse geldkistjes aan in allerlei formaten. Of je nu gaat voor 3,5 of 6 vakjes of een kleine, medium of grotere geldkist... in ons ruime assortiment vind je het allemaal.

Geldkistje kopen? Online!

Geld, sieraden en waardevolle documenten: dit zijn een paar voorbeelden van zaken die je veilig wil opbergen. Geld kun je het beste bewaren en opbergen in geldkistjes. Het kistje is heel stevig van ijzer en uiteraard zit er een goed slot op die je met de bijgeleverde sleutel heel gemakkelijk kunt openen en sluiten. Het geldkistje bevat genoeg opbergruimte voor munten en biljetten. Eventueel kun je het geldkistje uiteraard ook gebruiken voor het veilig opbergen van wat kleinere waardevolle papieren of sieraden. Een geldkistje kopen doe je tegenwoordig online. Het aanbod is enorm groot bij Vanmelis.nl.

Makkelijk opbergen

Onze geldkistjes zijn logisch geordend. Hierdoor liggen al je spullen niet op een hoop, maar kun je ze netjes, veilig en makkelijk opbergen. De geldkistjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en met een verschillend aantal vakken. Hierdoor is er veel keus tussen de verschillende geldkistjes.

Klein geldkistje? Metalen geldkistje? Een geldkistje kopen was nog nooit zo gemakkelijk

Ben je op zoek naar een geldkistje? Ons aanbod is zeer divers. Je kunt een keuze maken uit een klein geldkistje, een grote geldkist, een metalen geldkistje of wat voor type dan ook. Iedereen kan hier dat ene model vinden waar die naar op zoek is. De prijzen zijn gunstig, de service is goed en de verzending is snel!