Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Retourneren en garantie

De garantieperiode verschilt per artikel. Je kunt dit bij elk artikel lezen bij de technische gegevens.

We staan er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Let op: op onderdelen kunnen wij helaas geen garantie geven.

Nee, maar in sommige gevallen kunnen wij het ter reparatie aanbieden bij de leverancier.

Dit kun je lezen op de pagina "Retourneren".

Als je een artikel wilt ruilen, kun je het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Je kunt het product dan naar ons terugsturen. Als een eventuele bijbetaling is voldaan, kunnen wij het nieuwe artikel direct versturen. Als je nog recht hebt op een geldbedrag, zullen we dit meteen aan je overmaken.

Het aankoopbedrag wordt inclusief eventuele verzendkosten (minus eventuele kosten voor het verkoopklaar maken van het product) binnen 14 dagen teruggestort. In de praktijk gebeurt dit doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst van het pakket.

Dit kun je lezen op de pagina "Retourneren".

Dit verschilt per situatie. Als je een artikel wilt terugsturen omdat je het bij nader inzien toch niet wilt hebben, zijn de kosten voor het retourneren voor jou als klant. Is het artikel bijvoorbeeld defect geleverd en moet de zending terug naar ons? Dan zullen wij de kosten van het postkantoor vergoeden. We zullen dan ook een nieuw artikel op onze kosten naar je toe sturen. Wanneer we niet in de gelegenheid worden gesteld om een nieuw artikel na te sturen, zijn de retourkosten ook voor eigen rekening. Als je een zending om wat voor reden dan ook hebt geweigerd, worden de verzendkosten hiervan in rekening gebracht. Voor een pakket geldt een tarief van €5,95 (NL) / €6,95 (BE) en voor een pallet €40,95.

Je kunt in dat geval het beste per telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Afhankelijk van diverse factoren zullen we bespreken hoe we dit probleem kunnen oplossen.

Als een artikel defect is en je hebt er garantie op, dan dien je contact met ons op te nemen. Afhankelijk van het artikel, de klacht en de leverancier laten we je weten of het artikel door ons of door de leverancier onder de garantie zal worden gerepareerd / vervangen. Contact opnemen kan per e-mail en telefoon.