Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Betalen

Bij ons in de winkel kun je contant en met PIN betalen. Bestel je via de website? Dan kun je betalen met iDeal, vooruit per bank, onder rembours of met PayPal. Klanten uit België kunnen met Mistercash betalen. Binnenkort is het ook mogelijk om te betalen met Visa card en creditcard. Achteraf betalen kan ook middels Afterpay

Dit is aangevraagd. Helaas duren de controles erg lang. Binnenkort zullen alle controles doorgevoerd zijn en is betalen met creditcard bij ons mogelijk.

Als je betaalt met iDeal, ontvangen we je betaling direct en kunnen we je bestelling direct in orde maken. Wanneer je per bank vooruit betaalt, kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag bij ons op de rekening staat. Wanneer je betaalt met PayPal, is de betaling ook meteen bij ons binnen.

Betalen met acceptgiro is bij ons niet mogelijk.

Dat kan zeker, dan kies je voor Afterpay dan zal deze partij na ontvangst contact met u zoeken betreffende de betaling. Deze overeenkomst sluit je met Afterpay, Webshop Beheer BV is niet aansprakelijk hiervoor.

Voor Nederland: bij een bestelling tot €49,95 bedragen de verzendkosten €5,95. Bestellingen vanaf €49,95 worden gratis verzonden.

Voor België: bij een bestelling tot €49,95 bedragen de verzendkosten €6,95. Bestellingen vanaf €49,95 worden gratis verzonden.

Als je een artikel in de winkelwagen legt, kun je rechtsboven in de blauwe balk, naast de categorie Sale, direct zien hoeveel de verzendkosten bedragen.

Overige tarieven zijn op aanvraag.