Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Buitendouche

Tuindouche kopen? Een buitendouche is ideaal als verkoeling tijdens hete zomerdagen. Van Melis heeft een ruim assortiment buitendouches. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buitendouche solar, die zich opwarmt door middel van zonne-energie. Al onze tuindouches zijn van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Een buitendouche kopen? Van Melis heeft de perfecte douche voor je!

Buitendouche kopen?

Een tuindouche is ideaal voor diegene die verkoeling zoekt in de zomer of een zwembad(je) bij het huis heeft. De buitendouches kunnen eenvoudig op het terras of gazon geplaatst worden. Bij VanMelis hebben we diverse tuindouches, zo kun je kiezen voor een tuindouche solar die zich opwarmt doormiddel van zonne-energie. Op deze manier geeft je buitendouche warm en koud water. 

Buitendouche solar

Een solar buitendouche gebruikt de energie en warmte van de zon om warm water te creëren. Op deze manier verwarm je water op een ecologische en eenvoudige manier. Het reservoir voor het water bevindt zich vaak onderin de voet van de tuindouche en zal binnen twee uur voldoende verwarmd zijn. Een tuindouche sluit je eenvoudig aan op een tuinslang. Ook tuinslangen kopen doe je eenvoudig & snel bij VanMelis.nl.

Tuindouche kopen

Als je de tuindouche hebt gezien die je graag wilt hebben, kun je de tuindouche kopen door één van de vele betaalmanieren te kiezen. Bij het kopen van een tuindouche is het belangrijke dat je goed kiest of je warm- of koud water wilt en of je een plateau wilt of niet. Verder kun je kiezen voor een buitendouche rvs of buitendouche hout. Het is maar net wat je zelf mooi vindt en waar je zelf voor kiest.