Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Accu tuingereedschap

Ben jij het zat in de weer te zijn met snoeren, stopcontacten en benzine? Kies dan voor het accu gereedschap van Van Melis. Met ons professionele accu gereedschap haal je echt gemak in huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van accu tuingereedschap

Tuingereedschap met benzinemotoren of elektrische tuinapparaten hebben verschillende vervelende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan het eindeloos bijvullen van benzine of de wirwar aan verlengsnoeren. Daarnaast brengt benzine tuingereedschap ook nog eens een hoop stankoverlast en kan het elektrisch tuingereedschap niet gebruikt worden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Met accu tuingereedschap heb je deze problemen niet. Door een accu te plaatsen op het tuingereedschap kun je eenvoudig je gras maaien zonder vervelende verlengsnoeren of dat oorverdovende lawaai. Het is dan ook een stuk fijner met accu tuingereedschap tuinieren. Het accu tuingereedschap te koop in onze webshop heeft dan ok vele voordelen:

  • een gereduceerd geluidsniveau
  • geen stankoverlast
  • bijvullen is niet meer nodig
  • zonder verlengsnoeren werken
  • ook aan het werk wanneer er geen stopcontact in de buurt is
  • milieuvriendelijk, geen CO2-uitstoot

Accu tuingereedschap kopen

Veel tuingereedschap met een benzinemotor kan tegenwoordig vervangen worden door tuingereedschap met accu. Denk bijvoorbeeld aan de grasmaaier, de bladblazer of de kettingzaag. Accu tuingereedschap kopen kan eenvoudig online in onze webshop. Wij hebben een breed assortiment met verschillend professioneel accu tuingereedschap. Naast los tuingereedschap hebben wij ook complete sets te koop. Het voordeel van deze sets is dat er maar één accu nodig is voor alle apparaten. Je hoeft dus niet allemaal verschillende accu’s aan te schaffen, maar kunt met één accu de hele tuin onderhouden.

Professioneel accu tuingereedschap

Ook voor professionals heeft accu gereedschap veel voordelen. Zo kun je geluidloos werken, waardoor de werkdag ook vroeger kan beginnen, zonder dat de omgeving daar overlast van heeft. Daarnaast is het prima te gebruiken op bijvoorbeeld recreatieparken, begraafplaatsen en in woonwijken. Ook het comfort van accu tuingereedschap is veel beter dan tuingereedschap dat elektrisch of met benzine aangedreven wordt. Je hebt minder last van trillingen en je zit niet in de stank van de uitlaatgassen. In onze webshop kun je professional accu tuingereedschap kopen.

Accu grasmaaiers

Rustig het gras maaien zonder het gebrom en de uitlaatgassen van de benzinemotor? En een mooi gazon zonder dat je om hoeft te kijken naar een snoer? Dan is de accu grasmaaier zeker een uitkomst. Met de krachtige accu kun je het hele gazon netjes maaien. In het assortiment van accu tuingereedschap hebben we een breed aanbod van accu grasmaaiers waarmee je direct aan de slag kunt.

Accu heggenscharen

Accu tuingereedschap bestellen? Denk dan eens aan de accu heggenscharen in deze categorie. Het snoeien van de heg met een accu heggenschaar is eenvoudig en probleemloos. Hoe vaak wordt de verlengsnoer niet doorgeknipt met de elektrische heggenschaar? Dat is niet alleen erg vervelend, maar dat betekent ook dat je niet verder kunt met je tuinwerkzaamheden. Met de accu heggenscharen heb je geen verlengsnoeren meer nodig en kan je direct beginnen met het snoeien van de heg.

Accu grastrimmers

Netjes de kantjes van het gras bijknippen kan op eenvoudige wijze met de accu grastrimmers uit onze webshop. Doordat de grastrimmers aangedreven worden door een accu, hoef je niet op zoek naar een stopcontact of in de weer met verlengsnoeren. Nadat de accu van de grastrimmer is opgeladen, kun je direct aan de slag. Naast accu grastrimmers, hebben we ook ander bosmaaiers in ons brede assortiment van accu tuingereedschap.

Accu bosmaaiers

Voor het zware maaiwerk, zoals taaie grassen en onkruid, is de accu bosmaaier uit de categorie accu tuingereedschap, zeer geschikt. De bosmaaier wordt vaak gebruikt op de wat moeilijker bereikbare plaatsen. In veel gevallen is er dan geen stopcontact aanwezig en wordt er gekozen voor benzine-bosmaaiers. Deze vragen niet alleen meer onderhoud, maar moeten ook vaak bijgevuld worden en geven veel stank- en geluidsoverlast. De accu bosmaaier gebruik je ook snoerloos, maar werkt zonder stank- en geluidsoverlast.

Accu bladblazers

Snel en eenvoudig al het blad wegblazen in je tuin? Dat kan met de accu bladblazers uit onze webshop. Het grootste voordeel van bladblazers met een accu is de bewegingsvrijheid. Is er geen stopcontact in de buurt, dan is het toch mogelijk om het werk te oden. Daarnaast is een accu bladblazer stiller dan een elektrische bladblazer of benzine-bladblazer. Je kunt op eenvoudige wijze accu tuingereedschap online in onze webshop bestellen.

Accu kettingzagen

Met een accu kettingzaag kun je snoerloos werken. Dat betekent dat er geen verlengsnoeren meer doorgezaagd worden, maar er gewoon lekker aan het werk gegaan kan worden. Daarnaast werken de accu aangedreven kettingzagen vaak een stuk stiller, zodat je je oren niet hoeft te bedekken tijdens het werk.

Accu hogedrukreiniger

De hogedrukreinigers zijn geschikt voor vele schoonmaakklussen rondom het huis, voor het reinigen van gereedschappen, de mountainbike en voor vele andere toepassingen. Het nadeel van hogedrukreinigers is dat er een stopcontact in de buurt dient te zijn om deze werkzaam te krijgen. Met een accu hogedrukreiniger is dat niet meer nodig. Je sluit de hogedrukreiniger aan op de watervoorziening en kunt direct aan de slag. Je kunt dan ook met accu gereedschap je tuin snel en eenvoudig netjes maken.

Accu kruiwagens

Op eenvoudige wijze je tuinafval afvoeren? Dat kan zonder al te veel zware inspanning met de accu kruiwagen. Deze kruiwagen is snoerloos en te gebruiken zonder brandstof. Je hoeft dus niet op zoek naar een stopcontact, geen benzine bij te vullen en je hebt geen beperkte bewegingsvrijheid, allemaal voordelen van het snoerloze accu tuingereedschap.

Accu tuinfrezen

Met een tuinfrees kun je eenvoudig de aarde omwoelen. De tuinfrees dient als middel bij moestuinen, maar kunnen ook gebruikt worden om onkruid mee te wieden en de randen van het gazon te arceren. Door de snoerloze en benzinevrije versie van de tuinfrees, de accu tuinfrees, wordt het nog makkelijker om je tuin te bewerken. Zonder stopcontact of benzine kun je met accu gereedschap direct in je tuin aan de slag.

Accu tuingereedschap online bestellen

Wij hebben verschillend accu tuingereedschap te koop in onze webshop. Je kunt dit accu tuingereedschap online bestellen in onze webshop. Door met accu tuingereedschap te tuinieren worden de werkzaamheden een stuk vereenvoudigd. Geen gedoe meer met stekkers, verlengsnoeren, stopcontacten of benzine, maar direct met een volle accu aan de slag. En ben je klaar met het knippen van de heg, dan kun je in veel gevallen dezelfde accu gebruiken voor het maaien van het gras. Ook accu tuingereedschap kopen? Neem dan een kijkje tussen onze producten en bestel jouw accu tuingereedschap online. Wanneer wij de producten op voorraad hebben en je vóór 20.30 uur je bestelling doorgeeft, wordt het dezelfde dag nog door ons naar jou toegestuurd. Tevens bieden wij je de mogelijkheid de bestelling bij ons magazijn op te halen.
Heb je nog vragen over ons accu tuingereedschap? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.