Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Terraskachels

Terraskachels kopen? Met een sfeervolle warmtebron als een terraskachel is het heerlijk vertoeven in de tuin, vooral wanneer de avonden ietwat fris kunnen zijn. Je geniet langer van het buitenleven en brengt een fijne tijd in je achtertuin door met vrienden of familie. Een terraskachel is een kachel voor buitenshuis gebruik. De kachel is geen dure aanschaf en kan makkelijk opgeborgen worden, voor wanneer het niet meer nodig is.

Bij Van Melis vinden we gezelligheid belangrijk en daarom bieden we je een enorm aanbod aan terraskachels aan. Een terraskachel kun je kopen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Het aanbod van terraskachels varieert van tafelhaarden, terrashaarden, vuurkorven tot vuurschalen.  Het materiaal van uw terraskachel kan ook erg verschillen. Sommige terraskachels zijn uitsluitend voor aansluiting aan een gastoevoer , maar de meeste kachels zijn geschikt voor het gebruik van hout. Bekijk ons aanbod en bestel snel! Zo wordt het buiten zitten en leven nog fijner en leuker. Nederlanders zijn buitenmensen!

Naast terraskachels bieden we ook terrasverwarmers aan die u misschien ook interresseren. Heeft u vragen over deze producten of over een andere categorie? Neem dan gerust contact met ons op!

Terraskachels maken het aangenaam

Er zijn van die zalige zomeravonden dat je eigenlijk nog wel even wat langer buiten wil blijven zitten. Vaak koelt het dan toch net iets te hard af waardoor je toch genoodzaakt bent om naar binnen te gaan. Gelukkig hoeft dit niet meer met terraskachels die je met onder andere hout en houtskool laat branden. Zo verdrijf je de kilte en wordt het aangenaam warm.

Zoek je de beste terraskachels?

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een terrashaard of terraskachel. Je kunt deze gemakkelijk en eenvoudig online vinden. Het online aanbod bij Vanmelis.nl is zeer uitgebreid. Je vindt zeker dat type terraskachel waar je naar op zoek bent. Wil je een mooie tuinhaard kopen? Neem een kijkje in onze webshop. 

Koop ook het beste exemplaar

Het voordeel van online kopen is dat je kunt kiezen uit een enorm groot assortiment. Daarbij zijn de prijzen online een stuk voordeliger dan in de winkel. Je hoeft hier dan ook niet meer geld aan uit te geven dan dat nodig is. Je kunt op deze website ook terecht voor de beste vuurkorf.

Tips bij het kopen van terraskachels

Vind je het wel eens lekker om ’s avonds buiten te zitten, maar is het te koud? Of heb je buiten een feestje en wil je een fijne verwarming? Kijk dan eens naar onze terraskachels.

Terraskachels zijn ideaal voor iemand die graag met hout en vuur aan de slag gaat in plaats van een terrasverwarmer op gas of elektriciteit te gaan monteren.

Let wel op dat bij de verbranding van hout koolstofmonoxide vrijkomt, een stofje dat na een bepaalde tijd gevaarlijk wordt en na langere tijd zelfs dodelijk kan zijn. Zorg dat je bij de kachel een goede ventilatie hebt zodat alle rook en gassen goed weg kunnen. Zet deze dus absoluut niet in een afgesloten ruimte!

Terraskachels zijn een goedkoper alternatief voor terrasverwarmers. Ze vereisen echter wel onderhoud. Zorg dat je regelmatig de luchtpijp controleert op eventuele opstoppingen en dat je 'm ook schoonmaakt. Dit zorgt ervoor dat de gassen makkelijker weg kunnen en vermindert het risico op koolstofmonoxidevergiftiging.

Terraskachel aanbieding

VanMelis.nl biedt terraskachels aan van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Zo bied VanMelis.nl terraskachels aan van de merken Fayoum Oasis, La Hacienda, OutTrade, Qlima en RedFire. Deze merken staan al jaren bekend voor het leveren van terraskachels van een top kwaliteit.

Terraskachel hout

Ben je op zoek naar een terraskachel met een aandrijving van hout? Via onze website kunt u de beste terraskachel hout kopen. De meeste mensen kiezen voor een terraskachel op hout omdat het branden van hout een gezellige en warme gloed geeft en zorgt voor een knisperend geluid op de achtergrond.

Terraskachel gas

Een terraskachel op gas wordt vaak gebruikt voor het verwarmen van een groot terras, veranda of overkapping. Een terraskachel gas is heel krachtig, waardoor het een groot oppervlakte snel kan opwarmen. Bestel dus snel je terraskachel gas bij Vanmelis.nl