Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Terrasverwarmer

Het is heerlijk vertoeven op je eigen terras. Zeker in de zomer, maar ook op de avonden wanneer het wat frisser begint te worden is het heerlijk om hier een drankje te doen. Om te voorkomen dat de kou toeslaat, kun je bij Van Melis een terrasverwarmer kopen. Deze zorgen ervoor dat je terras heerlijk verwarmd wordt en jij langer buiten kunt zitten. Het aanbod is enorm, zodat je voor elke situatie wel een geschikte verwarmer kunt vinden.

Pagina
Pagina

Een verwarmer voor je terras

Een eigen terras is gezellig en biedt volop geniet-momenten. Zelfs op frisse avonden kan het heerlijk zijn om te genieten van de buitenlucht. Uiteraard wil je dan geen kou lijden. Met een terrasverwarmer zit je nooit meer in de kou. Er zijn veel verschillende modellen te koop. Van een hangend model tot een partytent heater. Daarnaast zijn er modellen die werken op gas, maar zijn er ook elektrische modellen te koop. Welk model het meest geschikt is voor jouw terras of tuin, hangt geheel van de situatie af. Heb je een vast terras met open zijkanten of is jouw veranda in zijn geheel af te sluiten? Kies het juiste model terrasverwarmer en geniet van heerlijke avonden in je eigen tuin.

De voordelen van een terrasverwarmer

  • Je kunt langer buiten zitten zonder het koud te hebben
  • Verkrijgbaar in verschillende varianten
  • Een elektrische verwarmer is eenvoudig en veilig in gebruik
  • Een terrasverwarmer op gas is vrijwel overal te gebruiken
  • Voor elk terras een geschikte heater

Terrasverwarmer op gas of elektrisch

Wanneer je een terrasverwarmer gaat kopen, heb je keuze uit modellen die elektrisch werken of op gas. Terrasverwarmers elektrisch werken op stroom. Er dient dus een stopcontact in de buurt te zijn. Het voordeel van deze modellen is dat ze enorm gebruiksvriendelijk zijn. Het zijn plug-and-play apparaten, wat betekent dat je de stekker in het stopcontact doet en er direct warmte wordt afgegeven. Ze nemen relatief weinig ruimte in en zijn dus ook geschikt voor kleinere ruimtes. De warmte kan erg gericht gestraald worden, naar één specifieke plek. De terrasheater zelf wordt niet warm aan de buitenkant. De elektrische terrasverwarmers zijn dan ook erg veilig. Een terrasverwarmer op gas verwarmt het oppervlak in alle richtingen. Ook de heater zelf zal daarbij warm worden. Een voordeel van een verwarmer op gas, is dat er geen stekker aan zit en je hem dus overal kunt plaatsen. Uiteraard dien je wel rekening te houden met het feit dat de heater zelf ook warm wordt en het plafond dus wat hoger dient te zijn. De terrasverwarmer sluit je aan op een gaspul. Wanneer deze leeg is, stopt de verwarming. En hoewel terrasverwarming op gas mooi sfeervol kan zijn, blijft het feit dat gas brandbaar is en dus minder veilig dan een elektrisch model.

Een elektrische terrasheater of terrasverwarmer kan je online kopen bij Van Melis

Hangend of staand model

Terrasverwarmers zijn in verschillende varianten te koop. Zo zijn er de terrasverwarmers hangend. Deze zijn eenvoudig te monteren aan het plafond of in de hoek van de overkapping. Je kunt deze verwarmers ook inbouwen en de bedrading zo op een mooie manier wegwerken. Er zijn ook sfeervolle hangende modellen in de vorm van een lamp te koop. Deze zorgen voor sfeer en kunnen gebruikt worden als lamp, maar stralen tegelijkertijd ook warmte uit. De hangende modellen werken altijd op stroom. Je dient dus rekening te houden met de bedrading wanneer je deze installeert. Naast de hangende terrasverwarmers, vind je in ons assortiment ook staande terrasverwarmers. De terrasverwarmer staand is te koop op gas, maar ook als elektrisch model. Het grote voordeel van een staand model is dat je hem overal kunt plaatsen. Uiteraard dien je bij een elektrisch model wel rekening te houden met de snoer. De gasvariant kun je overal plaatsen, zelfs wanneer je een feestje achterin de tuin hebt. Een stopcontact is immers niet nodig.

Heerlijk warm onder de parasol

Heb je geen overkapping, maar wil je van de warmte kunnen genieten wanneer je onder de parasol zit? Dan is een parasol heater een goede oplossing voor jou. Door deze terrasverwarmer even snel aan de parasol te klemmen, kun je langer buiten zitten en genieten van je drankje in de buitenlucht. De parasol heater werkt op stroom. Er dient dus wel een stopcontact in de buurt aanwezig te zijn.

Lekker warm in de tent

Heb je binnenkort een feestje? En vier je dit met je gasten in de partytent? Dan wil je uiteraard ook dat het in de partytent lekker behaaglijk is. Voor dit soort speciale gelegenheden vind je in onze webshop de partytent heaters. Deze terrasverwarmers zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van de tent, werken op elektriciteit en zijn brandveilig. Binnen enkele seconden is de partytent heerlijk warm.

Koop een mooie terrasheater op gas voor in uw tent, overkapping of parasol

Waar moet je op letten als je een terrasverwarmer gaat kopen

Er zijn elektrische modellen, modellen op gas, hangende modellen, staande varianten en terrasverwarmers met heel specifieke kenmerken. Maar welk model is nu het meest geschikt voor jou en waar moet je op letten als je er één koopt? Ten eerste is het belangrijk te kijken naar je type terras. Gaat het om een terras met overkapping of gebruik je een parasol voor de beschutting van je terras? In dat laatste geval, kun je een parasol heater kopen of een staand model aanschaffen. Is jouw terras voorzien van een overkapping, dan moet je kijken of deze open of gesloten is. De warmte van een gasverwarmer verwaait sneller, maar deze terrasverwarmer verwarmt wel de gehele ruimte. De elektrische variant verwarmt gerichter. Terrasverwarming kun je richten op de plek waar je de verwarming het meest nodig hebt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je bij de aanschaf van een terrasverwarmer let op de grootte van de te verwarmen ruimte. Hoe meer wattage, hoe groter de ruimte die je kunt verwarmen. Ook de uitstraling kan van belang zijn bij de keuze van je verwarmer. Kies je bijvoorbeeld voor een grijze terrasverwarmer of een zwarte terrasverwarmer? Kijk wat het beste bij jouw situatie past, zonder dat je je er aan gaat storen.

Terrasverwarmer kopen bij Van Melis

Terrasverwarmer kopen? Bestellen doe je eenvoudig online in de webshop van Van Melis. Met een uitgebreid assortiment voor het verwarmen van het terras, ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een terrasverwarmer op gas, of juist een elektrische wilt bestellen, je vindt het hier. Al onze terrasverwarming voldoet aan hoge kwaliteitseisen en zijn scherp geprijsd. Binnen ons assortiment vind je terrasverwarmers van hoogstaande merken als:

Over Van Melis

De webshop van Van Melis is enorm uitgebreid. De online bouwmarkt Van Melis heeft producten te koop voor het onderhouden van je eigen huis of tuin. Daarnaast vind je hier verschillende producten om het gezelliger en behaaglijker in en om huis te maken. Zo kun je met de terrasverwarmers van Van Melis langer buiten zitten en gezellige tuinfeesten die duren tot in de late uurtjes organiseren. De producten in onze webshop zijn scherp geprijsd en voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Je vindt bij ons dan ook altijd de beste deals en is het product op voorraad dan heb je het vaak de volgende dag al in huis.

Contact, informatie & advies

Heb je vragen over onze terrasverwarmers, wil je meer weten over onze webshop of het assortiment of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt met één van onze medewerkers chatten via onze online chatfunctie, maar je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen. Onze medewerkers staan je graag te woord.