Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Takkenzagen

Wil je je bomen, heesters en struiken goed snoeien? Maar lukt het je niet om met een snoeischaar de dikkere takken weg te halen? Dan is een takkenzaag onmisbaar. Bij Van Melis heb je keuze uit een ruim assortiment en verzenden wij meestal dezelfde dag nog.

Takken zagen

Er zijn verschillende soorten snoeizagen voor verschillende soorten hout. Over het algemeen geldt dat voor takken dikker dan 40 mm een zaag beter werkt dan een snoeischaar of takkenschaar. Wil je dunne, harde takken zagen? Dan is een zaag met fijne vertanding het meest geschikt. Voor het zagen van zachter hout en dikke taken is een snoeizaag met een grove vertanding geschikter.

Bij VanMelis vindt je een ruime collectie van beide typen. Inklapbaar, met ergonomisch vormgegeven handvat voor een betere grip, met vergrendeling, met of zonder holster. Dankzij de RVS of verchroomde zaagbladen krijgt roest geen kans.

Advies bij aanschaf van een takkenzaag

Indien je op zoek bent naar een specifiek type takkenzaag, maar twijfelt tussen verschillende mogelijkheden, adviseert ons deskundige team je graag! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met ons materialen en kunnen je van een gepast advies voorzien. Neem dus gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

Hand takkenzagen

Ben je op zoek naar de beste hand snoeizagen? Je kunt deze gemakkelijk en snel via Van Melis vinden. Het online aanbod biedt voor ieder wel wat. Denk niet dat een goede takkenzaag of boomzaag veel geld moet kosten. Dat is zeker niet het geval wanneer je jouw takkenzaag of boomzaag online koopt. Hiermee kun je echt enorm veel geld besparen. Voor minder dan een tientje ben je al klaar. Vragen? Neem gerust een contact met ons op.

Hand snoeizagen

Snoeizagen zijn ontzettend handig wanneer er in het najaar dikke takken moeten worden verwijderd. De inklapbare takkenzagen zijn veilig en van hoogwaardige kwaliteit. Tegen een klein prijsje heeft u al een kwaliteits snoeizaag in uw bezit. De hand takkenzaag is geschikt, voor de wat kleinere takken van bomen en struiken. Takken van rozenstruiken zijn prima met dit gereedschap te verwijderen. De snoeizagen van Kreator hebben als voordelen:

  • RVS mes (geen roest)
  • Gescherpte tanden
  • Plooibaar en zachte handgreep
  • Veiligheidskap
  • Gesloten of open handvat