Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Snoeischaren

Als je een mooie tuin hebt, dan weet je dat onderhoud heel belangrijk is om uw tuin mooi te houden. Daarbij is het gebruik van een goede en juiste snoeischaar onontbeerlijk. Een snoeischaar kopen moet je dus nooit zomaar even doen, maar altijd goed nagaan wat je wilt snoeien. De beste snoeischaar is, dan ook die schaar, die gemaakt is voor het werk wat je ermee gaat uitvoeren.

Snoeischaren

We zullen hier een overzicht geven van de soorten snoeischaren:

Soorten snoeischaren

rozenschaar

Als uw tuin volstaat met mooie rozen, kun je niet zonder deze schaar. De punt van de rozenschaar is puntvormig. Daarmee kun je heel secuur knippen.

Papegaai schaar

Herkenbaar aan het mes in de vorm van een papegaaienbek. Geschikt voor jonge en dunne takjes van minder dan 2 centimeter.

Aambeeld snoeischaar

Deze schaar heeft een stompe en vlakke kant en een snijdend mes. Hiermee kan je dikkere takken snoeien. De vlakke kant houdt de tak tegen, terwijl het mes de tak snijdt.

Takkenschaar

Als de overige snoeischaren niet werken, heb je toch dikkere takken en die moeten met een takkenschaar gesnoeid worden.

Snoeischaar kopen

De juiste schaar voor uw tuin koop je dan ook heel gemakkelijk hier. De snoeischaren zijn van gerenommeerde merken, zodat je zeker weet dat je een snoeischaar van goede kwaliteit in huis heeft.