Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Heggenscharen

Neemt jouw haag de tuin over? Dan wordt het tijd om de haag goed terug te snoeien met een heggenschaar. Weet je niet zeker welke je nodig hebt? Bij Van Melis helpen we je graag bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment.

Een goede heggenschaar voor goed onderhoud

Heb je een heg of struiken in uw tuin? Dan is het absoluut geen overbodige luxe om een goede heggenschaar aan te schaffen, voor het terugkerende onderhoud van uw heg. Van Melis verkoopt zowel handmatige heggenscharen als automatische scharen, elektrisch of met benzine.

Automatische of handmatige heggenschaar

Als je slechts af en toe een randje van uw heg bijwerkt, zal een handschaar waarschijnlijk voldoen. Als je wat vaker uw heg bijwerkt, of een grotere heg heeft, is een elektrische heggenschaar mogelijk beter voor je geschikt. Heb je een grote heg die je vaak snoeit? Dan is een benzine heggenschaar voor je een betere keus. Met een benzine heggenschaar kunt je langer doorwerken zonder een accu te hoeven opladen.

Accu heggenschaar

Wij hebben verschillende accu heggenscharen in ons assortiment. Wil je een automatische schaar aanschaffen vanwege het gemak, maar heb je geen zware benzine heggenschaar nodig? Dan is een elektrische heggenschaar voor jouw een goede oplossing. Onze elektrische heggenscharen worden aangedreven door een oplaadbare accu, zodat je wel de kracht en mobiliteit van een automatische schaar ervaart, zonder dat je rekening hoeft te houden met een snoer of brandstof.