Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Hakselaars

Wat is een hakselaar, oftewel een takkenversnipperaar? Een hakselaar versnippert takken en bladeren. Dat is handig als je tuinafval (takken en bladeren) wilt vervoeren, in de composthoop verwerkt of wilt uitstrooien op de bodem van bijv. een bloemperk om deze onkruidvrij te houden. Bij Van Melis hebben we een ruim assortiment aan hakselaars, waardoor er altijd één tussen zit voor jou.

Hakselaars

Zoek je de beste hakselaar?

Al je snoeiafval maak je klein met een hakselaars Iedereen die in het bezit is van een mooie tuin kent dit probleem vast wel. De struiken in de tuin moeten gesnoeid worden maar waar laat je dan al dat snoeiafval. Gelukkig is daar een hele goede oplossing voor namelijk hakselaars. Hier hak of maal je al je snoeihout heel fijn mee en kun je het eventueel weer in de tuin gebruiken om een paadje mee te maken. Hakselaars zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en qua capaciteit is er ook wel wat keuze. Je kunt kiezen voor een hakselaar die werkt op benzine of een die volledig werkt op elektriciteit.

Koop een hakselaar gemakkelijk online

Maak een keuze uit het meest gevarieerde aanbod aan hakselaars. Je zal zeker slagen in het vinden van een goed type bij Van Melis. Online krijg je betere informatie dan in een normale winkel en je kunt de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken. Een dik pluspunt is ook dat de prijzen een heel stuk lager zijn. Je betaalt dan ook niet meer dan nodig!

Voor ieder model kunt je hier terecht

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een klein of groot model. Voor beiden kun je gemakkelijk slagen op de website. Vragen? Neem gerust even contact met ons op!