Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Veegmachines

Sneeuw is prachtig, maar kan bijzonder lastig zijn. Het zorgt ervoor dat een oprit onbegaanbaar kan zijn, of dat het terrein van een ondernemer simpelweg niet te bereiken is. Met onze veegmachines is het sneeuw bijzonder snel opgeruimd en kun je snel weer veilig en gemakkelijk op de oprit, het terrein of het terras lopen. En omdat ze makkelijk in gebruik zijn, kan iedereen ze hanteren.

Veegmachines kopen?

Straatvegers hebben de bezem al lang aan de kant gezet! De straat-veegmachines zien er momenteel uit als hippe bolides die het vuil weg schrobben met borstels of lucht. Conventionele veegmachines schieten waterstralen op de straat. De stofdeeltjes worden zo tot een minimum beperkt, terwijl draaiende borstels het vuil weg schrobben. Een cilindrische borstel onder de truck veegt het vuil op dat via een transportband naar een opslagcontainer leidt. Regeneratieve veegmachines, gebruiken luchtjets. Filters reinigen de opgezogen lucht en het achtergebleven vuil word naar de container van de machine gezogen!

Ben je op zoek naar de beste veegmachines?

Je vindt deze gemakkelijk, snel en voordelig online bij Van Melis. Een veegmachine hoeft helemaal niet duur te zijn wanneer je dit online aanschaft. Vragen? Neem gerust contact met ons op!