Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Tuinafvalzakken

Tuinafvalzakken kopen in verschillende soorten en maten? Om het werken in de tuin te vereenvoudigen, kun je bij Van Melis terecht voor tuinafvalzakken. Verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zal een tuinafvalzak of bladafvalzak het werk in de tuin lichter en plezieriger maken.

Handzame groenafvalzak

Afhankelijk van het formaat van uw tuin en het soort klus, kies je één van de herbruikbare tuinafvalzakken. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in een handzame 85 liter variant, voorzien van handvatten om de tuinzak makkelijk en veilig te kunnen verplaatsen. Geen scheurende of weg waaiende vuilniszakken meer, die het werk moeilijker maken. De stevige groenafvalzak vul je op de plaats waar je werkt en draag je makkelijk naar de container.

Grote klus, grote tuinzak!

Natuurlijk zijn er voor de grote tuinklussen ook passende tuinafvalzakken. Zoals een stevige bladafvalzak met handvatten van wel 270 liter. Om verplaatsen eenvoudig te maken, is de tuinzak dicht te binden aan de bovenzijde.

Bestel eenvoudig online

Bij VanMelis bestel je snel en eenvoudig online in de webshop. Wij leveren snel en vanaf € 49,95 gratis. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Ons ervaren team geef je graag advies over het juiste product voor uw tuinklus!