Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Sneeuwschuivers

De beste sneeuwschuivers koop je bij Van Melis. Sneeuw is leuk, maar alleen zolang het niet zo hoog staat dat je er niet meer doorkomt. Gelukkig komt dat niet vaak voor. Wij verkopen kleine sneeuwschuivers, grote sneeuwschuivers en sneeuwschuivers met motor. Mocht het ooit zover komen dat je jouw auto niet meer kunt bereiken, is een sneeuwschuiver van Van Melis de oplossing.

Grote of kleine sneeuwschuivers

Wij verkopen behalve de kleine sneeuwschuiver ook grotere sneeuwschuivers voor de zware klus. Als je een grote tuin of oprit heeft die je van sneeuw wilt ontdoen, is een sneeuwschuiver met motor de perfecte keus voor je. Als je echter een kort stukje stoep wilt schoonmaken, zal een kleine sneeuwschuiver of schep waarschijnlijk voldoen.

Kruiwagens

Naast sneeuwschuivers en -ruimers verkopen wij ook elektrische kruiwagens. Als je uw hele oprit sneeuwvrij heeft gemaakt, moet je de sneeuw ergens deponeren. Een van onze krachtige gemotoriseerde kruiwagens helpt je met deze klus. Onze elektrische kruiwagens zijn aangedreven door een accu, zodat je geen rekening hoeft te houden met een snoer dat te kort is, of je in de weg ligt.