Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Minidumpers

Op zoek naar een minidumpers? Je vindt deze gemakkelijk en snel online bij Van Melis. Doordat je een keuze kunt maken uit het grootste assortiment minidumpers, is er altijd een minidumper die het beste bij je past. Je kunt bij ons terecht voor een rupsdumper, minidumper of mini rupsdumper.

Een minidumper of rupsdumper kopen?

Ben je op zoek naar een a-kwaliteit rupsdumper? Dan is een Lumag minidumper iets voor jou. Lumag heeft een ruim assortiment rupsdumper. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische dumper, maar ook rupsdumper kopen die hydraulisch is en op diesel of benzine loopt. De mini rupsdumpers van Lumag zijn van zeer professionele kwaliteit en worden standaard geleverd met jarenlange garantie.

Minidumpers zijn een soort van kleine kruiwagens die draadloos op een accu, op benzine of diesel of elektrisch worden aangedreven. Ideaal bij bouwwerkzaamheden, renovatie en tuinruiming. Op ruw, modderig en steil terrein zijn ze inzetbaar voor alle soorten klussen. Robuuste en wendbare kruiwagens waar alles in vervoerd kan worden. Van puin tot tuinafval kan met de minidumper worden getransporteerd. Deze kruiwagens zijn niet breed dus kunnen gemakkelijk door smalle paden en poorten. Schaft u zich een Greenworks minidumper aan, dan kan de accu in alle andere Greenworks tuinmachines worden gebruikt.

Hydraulische minidumper

De hydraulische rupsdumpers van Lumag zijn ideaal voor het vervoeren van zand, puin, tuinafval, stenen en hout. Van Melis verkoopt een compleet aanbod hydraulische minidumpers en ook accessoires voor deze Lumag machines kunnen bij ons worden opgevraagd. Je kunt hierbij denken aan een palletvork of een sneeuwschuif die eenvoudig te bevestigen zijn om deze dumpers.

Accu kruiwagen

Naast dumpers op benzine of diesel, hebben wij ook accu dumpers. Wij leveren deze accu kruiwagens van het merk Lumag en Greenworks. Beide merken zijn van zeer hoge kwaltieit, waarbij Lumag geschikt is voor de professional. Deze accu dumpers zijn beschikbaar met gewone banden en met rupsbanden. Het voordeel van deze dumpers is dat je geen last hebt van verlengkabels, geen benzine nodig hebt, ze minder lawaai maken, het onderhoud minder is en ze geen startproblemen hebben.

Rupsdumper of gewone dumper?

Zowel dumpers op banden- als dumpers op rupsbanden zijn van hoge kwaliteit. Het grote verschil tussen beide minidumpers is dat deze zeer grove ondergronden de baas kan zijn. Deze dumpers zijn uitgrust met opstaande of kantelbare randen of met een kiepbak. Zoals gezegd zijn beide dumpers zeer geschikt voor het vervoeren van zand, puin, tuinafval of bouwmaterialen.

Op zoek naar een minidumper?

Je vindt deze gemakkelijk en snel online bij Van Melis Het online aanbod is een stuk uitgebreider als in de winkel. Koop ook de minidumper die het beste bij je past. Je kunt werkelijk een keuze maken uit het grootste assortiment. Je kunt hier terecht voor een rupsdumper, minidumper of mini rupsdumper. Tevens kun je hier terecht voor een elektrische kruiwagen.

Heb je vragen over een minidumper of over de aankoop ervan via Van Melis? Neem dan gerust contact met ons op!