Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Accu bladblazers

Afgevallen bladeren kunnen in het najaar erg vervelend zijn. Het verwijderen van deze bladeren is vaak een flinke klus. Je kunt het jezelf makkelijk maken door een accu bladblazer te kopen. Snoerloos werken zonder uitlaatgassen zijn enkele voordelen van de bladblazers op accu. De professionele accu bladblazers zijn daarnaast ook ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen, zoals ziekenhuizen en scholen.

De voordelen van accu bladblazers

Een bladblazer is ideaal om je tuin vrij te maken van bladeren. De accu bladblazers uit ons assortiment zijn geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Je kunt snoerloos werken, wat betekent dat je veel bewegingsvrijheid hebt. Dat is natuurlijk erg handig wanneer je veel belemmeringen in je pad hebt staan, denk bijvoorbeeld aan bomen, struiken of standbeelden waar je omheen dient te werken. Daarnaast kun je met een bladblazer met accu direct aan de slag, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Het grote voordeel van een accu bladblazer ten opzichte van bladblazers op benzine, is dat deze stil werken zonder uitlaatgassen en stankoverlast. Je kunt dus ook prima gebruik maken van de accu bladblazer op vroege tijdstippen of juist later in de avond wanneer de kinderen al op bed liggen.
De voordelen van een bladblazer op accu op een rijtje:

  • meer bewegingsvrijheid zonder snoeren
  • licht in gebruik
  • geluidsarm werken
  • beter voor het milieu dan benzine bladblazers, minder CO2-uitstoot
  • geen stankoverlast voor de gebruiker en omgeving
  • nooit meer bijvullen met benzine

De bladblazer accu gebruiken

Het accu tuingereedschap uit onze webshop heeft als grote voordeel dat de accu’s in bijna alle gevallen onderling uitgewisseld kunnen worden (mits ze van hetzelfde merk zijn). De bladblazer accu kun je dus ook gebruiken voor de voor accu heggenschaar of de accu grasmaaier. Zeker wanneer halverwege het bladblazen blijkt dat de accu leeg is, is dit erg handig. Je kunt dan toch verder met je klus, door een accu van een ander accu tuingereedschap te gebruiken.

Verschillende modellen bladblazers

Bij ons kun je verschillende modellen accu bladblazers kopen. Zo hebben we het standaardmodel bladblazer met accu in ons assortiment. Het handzame model kun je makkelijk bedienen en is een hand gedragen model. De accu is verwerkt in de bladblazer. Tevens kun je bij ons het meer professionele accu bladblazer model met backpack-accu kopen. Hier draag je de accu op je rug. De bladblazers worden geleverd met en zonder accu en acculader. Op zoek naar het complete pakket? Kijk dan eens naar onze bundels, waar we de bladblazer, de bladblazer accu en de acculader in een compleet pakket aanbieden met mooie kortingen. Daarnaast onderscheiden we de bladblazer met en zonder zuigfunctie. In het laatste geval blaast de bladblazer niet alleen de bladeren uit je tuin, maar zuigt hij deze ook op. Hij vangt de bladeren op in een opvangzak, zodat je de bladeren direct bij elkaar hebt en deze kunt deponeren in de vuilnisbak.

Verschillende merken accu bladblazers

In onze webshop hebben we verschillende merken accu bladblazers te koop. Welk merk accu bladblazer je het best kunt kopen, hangt af van de situatie. Elk merk kent namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. Het meest bekende merk in ons assortiment bladblazers op accu, is Greenworks. Deze bladblazers herken je aan hun zwart/groene uiterlijk. Greenworks staat voor milieuvriendelijkheid en dat zie je terug in al hun producten. De professionele accu bladblazers reduceren de CO2-uitstoot en de uitstoot van uitlaatgassen. Daarnaast zijn de accu’s van Greenworks uitwisselbaar met hun andere accu gereedschappen. Zo kun je de bladblazer accu ook gebruiken voor accu kettingzagen of voor accu bosmaaiers.
Een ander merk van bladblazers met accu dat je in onze webshop kunt kopen, is Powerplus. Ook dit merk kent een goede kwaliteit/prijs verhouding en biedt veel mogelijkheden. De voordelen van de accu bladblazers zijn dan ook zeker van toepassing op deze bladblazers.

De prijs van een accu bladblazer

Een accu bladblazer kun je kopen in verschillende uitvoeringen. De prijs van bladblazers hangt uiteraard samen met verschillende factoren. Je kunt een accu bladblazer kopen, maar ook bladblazers op benzine of elektrische bladblazers. Daarnaast heb je de keuze uit bladblazers met zuigfunctie en zonder zuigfunctie. Welke bladblazer je het beste kunt bestellen, hangt natuurlijk helemaal van je eisen af. Wellicht wegen de voordelen van de handzame accu bladblazers zwaarder dan de prijs.

Een accu bladblazer bestellen bij Van Melis

Wil je een accu bladblazer bestellen, dan ben je bij Van Melis aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment en accubladblazers met verschillende functies, is er altijd wel een geschikt model aanwezig voor jouw tuinwerkzaamheden. Bewegingsvrijheid, geruisloos en stil werken en goed voor het milieu zijn slechts enkele voordelen van deze bladblazers. Naast het bestellen van accu bladblazers, kun je bij ons ook accu grastrimmers, accu hogedrukreinigers en accu tuinfrezen kopen. Plaats je bestelling voor 20.30 dan zorgen wij dat deze, mits voorradig, nog dezelfde dag verzonden wordt. Heb je vragen over onze producten of over het online bestellen in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.