Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Bladblazers

Ben je het ook zo beu om iedere keer uren de bladeren te moeten vegen? Dan zou je zeker een van onze bladblazers moeten kopen! Bestel daarom een elektrische bladzuiger of een benzine bladblazer bij Van Melis

Bladblazers

Heeft de herfst weer zijn intrede gedaan? Dan is de bladblazer een onontbeerlijk stuk gereedschap om tuin en paden netjes te houden. Bladeren worden glad wanneer ze natregenen. De bladblazer zorgt voor een pad zonder herfstblad waar geen glijpartij kan plaatsvinden. Ook uw tuin of gazon kan worden ontdaan van het blad.  De Greenworks draadloze bladblazer is een uniek stuk gereedschap waar een aparte accu bij moet worden aangeschaft. De accu die wordt aangeschaft, past in elk elektrisch apparaat van Greenworks. De kettingzaag, kantmaaier, heggenschaar en grasmaaier van dit befaamde merk kunnen met deze accu worden opgeladen .

Zoek je de beste bladblazers?

Je kunt de beste bladblazers online kopen bij Van Melis. Het online aanbod is een stuk uitgebreider als in de meeste winkels, dus je zal zeker een geschikt model kunnen vinden. Het maakt echt niet uit naar wat voor soort bladblazer je op zoek bent. Voor iedere bladblazer kun je op de website terecht. De prijzen zijn echt heel erg voordelig en een stuk goedkoper als in de winkel. Waarom zou je hier meer geld voor betalen dan dat nodig is? Je kunt online kiezen uit alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een kleine bladblazer of grote bladblazer. Het is maar net naar wat jouw persoonlijke voorkeur naar gaat.