Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Onkruidbestrijding

Producten voor onkruidbestrijding kopen? Deze producten zorgen ervoor dat je het gemakkelijk en snel verwijdert: de elektrische onkruidspuit met vervangbare borstels, de mobiele onkruidspuit met vloeistoftank die je handig op je rug meedraagt of de onkruidverdelger als hogedrukspuit model. Deze handige middelen zorgen gegarandeerd voor een optimaal comfort in jouw tuin.

Onkruidbestrijding: de beste onkruidspuit kopen!

Onkruid is heel erg hardnekkig. Wanneer je hier last van hebt, dan wil je er snel vanaf. Je kunt het met de hand verwijderen, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Wanneer het een beetje heeft geregend en de zon schijnt, komt het onkruid zo weer terug. Dat wil je natuurlijk zien te voorkomen. Het wieden van onkruid behoort namelijk niet een van de leukste taken in de tuin, ook al heb je groene vingers. Het ouderwets uittrekken blijft de meest efficiënte manier, maar het bezorgt ons rugpijn en het onkruid blijft maar weelderig opschieten. Daarom is een goede, milieuverantwoorde onkruidbestrijder een ultiem wapen tegen onkruid! Een totale onkruidbestrijder heeft een systemische werking: het blad dat de actieve stof opneemt transporteert dit door de gehele plant waardoor de plant volledig afsterft.

Het product kun je aanstrijken aan elke plant of gebruik een schouderspuit met druksproeier!

Tips bij het kopen van onkruidverdelger

Onkruid kan heel storend zijn. Het wordt helemaal erg wanneer het schoongemaakt moet worden. Al dat gepruts met een mesje tussen de tegels, daar heeft toch niemand zin in?

Je hebt verschillende opties voor onkruidbestrijding. Zo kun je gaan voor een onkruidbrander, maar ook voor een onkruidspuit of een onkruidborstel. Iedere optie heeft verschillende voor en nadelen. Hieronder geven we tips bij het kopen van onkruidverdelger:

  • Een onkruidbrander brandt het onkruid weg, maar de wortels blijven zitten. Het is snel, maar niet langdurig.
  • Een onkruidspuit is effectiever, het doodt de plant direct. Er is echter wel een risico om omliggende planten te raken en ook te doden.
  • Een onkruidborstel werkt alleen op bestrating, deze borstelt al het onkruid los van de tegels. Zeer effectief, maar niet op alle plekken te gebruiken.

Ben je op zoek naar de beste onkruidbestrijding?

Je kunt bij Van Melis een keuze maken uit alle soorten onkruidbestrijding die er zijn. Kies bijvoorbeeld voor een onkruidspuit, vergifspuit, drukspuit, onkruidsproeier, gifspuit of onkruidbrander. Online kun je dit gemakkelijk bij Vanmelis.nl kopen. Kies voor het exemplaar welke je het beste kunt gebruiken. Onkruid vraagt nou eenmaal om een harde aanpak. Kies er daarom voor om het op een goede manier te bestrijden. Wanneer je dat doet zal het onkruid niet meer terugkomen. Dat scheelt een hoop werk en ellende. Niets is zo vervelend als het verwijderen van steeds terugkerend onkruid.

Elektrische onkruidspuit

Wil je makkelijk en snel onkruid verwijderen? Kijk dan eens naar een elektrische onkruidspuit. Het is effectief en doodt het onkruid meteen waardoor het een langdurig effect heeft. Ook is deze elektrische onkruidspuit beter voor je gewrichten, omdat je dit meestal gewoon staand kunt doen.

Onkruidspuit 12v

Onze aanrader is de Blue Garden Bluespray 2 Auto Drukspuit op batterijen. Dit is een onkruidspuit 12v op batterijen. De batterij van deze onkruidspuit is dus 12 volt. Dit zorgt ervoor dat je vrij rond kunt bewegen zonder dat er een stopcontact in de buurt moet zijn. Ook heeft deze onkruidspuit 12v een tankinhoud van 20 liter.