Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Insectendoders

Insectendoders kopen? Bij Van Melis op kantoor vinden we niets vervelender dan muggen, vliegen of ander ongedierte. Gelukkig bieden we verschillende soorten insectendoders aan, variërend van een elektrische vliegenmepper tot een vliegenlamp. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod.

Insectendoders

Vliegend ongemak. Krijg je een tenniselleboog van het steeds maar wegjagen van die vervelende wesp? Probeer je tevergeefs dagelijks jouw stukje fruit te eten zonder de proteïnen van fruitvlieg te smaken? Herbeleef je ongewenst je prille ouderschap van gebroken nachten dankzij de muzikaliteit van die ene mug? Dat is natuurlijk knap vervelend. Niemand wil blijven zitten met insecten. Het is heel erg vervelend en kan ongezond zijn. Voorkom dan ook dat insecten een kans krijgen in jouw huis. De juiste insectendoder kan je van al deze ongemakken verlossen! Pak het probleem direct aan met een goede insectendoder. Wil je graag nog verdere informatie, neem dan snel contact op met ons!

Ben je op zoek naar de beste insectendoders?

Weinig mensen houden van insecten. Zeker wanneer dit wilde insecten zijn. Een insectendoder kan de oplossing zijn. Het maakt niet uit naar wat voor soort insectendoders je op zoek bent. Je kunt gemakkelijk de beste insectendoders online bij Vanmelis.nl vinden. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn laag. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vliegenlamp of Eurom Fly Away. Voor iedere insectendoder kun je terecht op deze site.

Insectendoder kopen?

Ga de strijd aan tegen bijtende en zoemende muggen of vervelende vliegen! Er zijn enast de traditionele vliegenmepper, verschillende soorten insectendoders te koop :elektrische vliegenmeppers, een vliegenlamp, spray's...

Voor de vliegende insecten werkt een vliegenlamp als insectendoder erg effectief. Deze energiezuinige lampen werken op elektriciteit. Hier geen schadelijke stoffen of geurtjes! De elektronische insectendoders verspreiden ultraviolet licht en trekken oa muggen en vliegen aan. De lamp zit in een rooster dat onder lichte stroom staat, net voldoende om het insect op een snelle en pijnloze manier te doden.