Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Verticuteermachines

Verticuteermachine kopen? Bij Van Melis ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van uw nieuwe machine. In onze webshop vindt je een grote collectie verticuteermachines voor ieder budget. Nooit meer moeizaam op de knieën over de grasmat of transpirerend een hark door het gras trekken: laat de machine het werk voor je doen! Sneller, minder arbeidsintensief en met een mooier resultaat. Kies voor een verticuteermachine benzine om uw werk makkelijker te maken. Kijk ook eens naar onze tuinfrezen als je de grond volledig wilt omwoelen.

Waarom uw gras verticuteren?

  • Om mos en vervilt gras te verwijderen
  • Om de bodem open te werken waardoor de grond toegankelijker wordt voor zuurstof, voedingsstoffen en water
  • Om te voorkomen dat er paddenstoelen en schimmels ontstaan
  • Om de wortelgroei van het gras te bevorderen
  • Om een mooi, groene en stevige grasmat te krijgen

Hierboven kunt u een keuze maken tussen een elektrische verticuteermachine en een benzine verticuteermachine

Verticuteermachine kopen via Vanmelis.nl

Als eigenaar van een gazon ontkom je er niet aan: verticuteren. Minimaal eenmaal per jaar en afhankelijk van de ligging van uw gazon en de weersomstandigheden, vaker.

Om uw gazon mooi groen te houden, is het weghalen van dode grassen en mossen noodzakelijk en dit is exact wat een verticuteermachine voor jou doet.

Verticuteren zorgt voor een mooie egale grasmat, zonder mos, schimmels, paddenstoelen en dood gras.

Waarom een verticuteermachine?

Voor een klein gazon is het mogelijk jouw grasmat met de hand te verticuteren. Met de hand al het mos uit uw gazon halen is echter een flinke klus, zelfs met een verticuteerhark. Voor grotere oppervlakken is dit zelfs onbegonnen werk.

De machines hebben verschillende messen die instelbaar zijn, afhankelijk van de dikte van de moslaag en de toestand van uw gazon.