Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Grasscharen

De oplossing voor jouw gazon. Jouw gras te lang laten groeien is lelijk en niet goed voor de grasmat. Daarom ga je eens in de zoveel tijd met een grasmaaier over jouw gazon heen. Het is echter lastig om met een grote grasmaaier ook de kleine randjes en hoekjes van jouw gazon netjes af te werken. Met één van de al dan niet elektrische grasscharen van Van Melis kun je deze plekken netjes trimmen en afwerken.

Handmatige en elektrische grasscharen

Wij verkopen naast onze handbediende grasscharen ook elektrisch aangedreven exemplaren. Een elektrische grasschaar is vooral handig als je snel grotere randen en plekken wilt trimmen op een langer gazon. Een handbediende grasschaar kan makkelijker zijn als je slechts af en toe een kantje wilt corrigeren, of een kleiner gazon hebt.

Accu grasschaar

Onze elektrische grasscharen zijn aangedreven door een accu. Doordat er geen snoer nodig is tijdens het gebruik, voorkomt dat je per ongeluk over jouw snoer struikelt of het doorknipt. Met een accu grasschaar is het bovendien makkelijker om dat ene moeilijke plekje te verzorgen zonder een verlengsnoer te hoeven pakken. De accu is na gebruik gewoon weer op te laden voor de volgende onderhoudsbeurt van jouw gazon.