Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Grondboren

Grondboor voor professionele boringen in tuin-, bos-, wegenbouw. Bij Van Melis kunt u kiezen uit meerdere soorten. Handig voor hovenier of tuinder, voor wijnbouwer of boomkweker, maar ook om toe te passen in de weg- en waterbouw. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar online bestellen én service zoals het hoort.

U kunt uw keuze maken uit een elektrische grondboor of een benzine grondboor.

Grondboren

Grondboren zijn perfecte hulpmiddelen voor in elke tuin. Met deze grondboor kun je dan ook een deel van de grond als het ware ploegen. Door deze boor in de grond te stoppen en te draaien ontstaat er vanzelf een rond gat, dat steeds groter word. Met deze grondboren kun je dan ook bijvoorbeeld planten en/of bloemen plaatsen in het gaat wat zojuist is ontstaan. Maar ook om een oude plant met de wortels en al te verwijderen, is zo'n grondboor tocht echt een van de beste opties.

Een grondboor wordt gebruikt om, zoals de naam al weggeeft, in de grond te boren. De gaten die je hiermee boort kunnen op verschillende groottes zijn, van 100 tot 250 mm in diameter. Onze grondboren zijn in een- of tweepersoons modellen verkrijgbaar.

Een grondboor kun je bijvoorbeeld gebruiken om palen of hekwerken in de grond vast te zetten, of om grondmonsters te nemen, ook iets voor de wetenschappers dus!

Een grondboor kopen hoeft niet veel geld te kosten

Een grondboor kopen doe je voordelig op deze website. Kies bijvoorbeeld voor een grondboor benzine of ander model. Een grondboor benzine wordt enorm veel verkocht. Je weet zelf het beste welk model het meest geschikt voor je is.

Kies uit het grootste assortiment

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kleine of grote grondboor. Het assortiment biedt voor een ieder wel wat. Je zal dus zeker een goed model kunnen vinden. Het online aanbod is echt zeer uitgebreid. Vind ook het beste exemplaar online!