Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Waterpompen

Wil je water van de ene naar de andere plek in je tuin verplaatsen, maar niet de hele tijd slepen met emmertjes? De waterpompen van Van Melis zijn hiervoor ideaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de hydrofoorpomp, tuinpomp of dompelpomp. Wil je graag zo snel mogelijk beginnen? Geen probleem, wij verzenden meestal dezelfde dag nog.

Pagina
Pagina

Door middel van een waterpomp kun je water gemakkelijk ondergronds verplaatsten, dit kan met zowel een handbediende pomp dan een machinale pomp. Door een hendel op en neer te bewegen zal het water in beweging komen en naar de gewenste plek gebracht worden. Een waterpomp kan geschikt zijn voor regenwater, grondwater en tegenwoordig ook oppervlaktewater. Als jouw waterpomp een motorentechniek bevat, zorgt dit ervoor dat het water rondgepompt wordt in een eenzelfde volgorde volgens het systeem. Dit apparaat kan naast thuis ook op andere locaties gebruikt worden, zoals de bouw.

Ben je op zoek naar de beste waterpompen?

Je vindt deze gemakkelijk en snel online bij Van Melis. Het online aanbod van waterpompen is zeer uitgebreid. Je zult zeker een waterpomp vinden die goed bij je past. Je kunt hier zowel terecht voor een vuilwaterpomp als dompelpomp. Het is maar net wat voor waterpomp je nodig heeft. 

Heb je vragen over een product of over de aankoop van een waterpomp? Neem dan gerust even contact met ons op!