Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Qlima FWK1608 Vrijstaande wijnkoelkast | Wijnklimaatkast Bookmark and Share

geschikt voor 8 flessen van 750ml - 24 liter inhoud - 1 zone in te stellen van 8 tot 18 graden

Goedkoopste aanbieder!

Beschikbaarheid: Levertijd 6-10 werkdagen i.v.m. Corona en drukte bij onze vervoerders

€ 125,00

Qlima FWK 1608 Compacte wijnkoelkast | Wijnklimaatkast

Meer afbeeldingen

  • Qlima FWK 1608 Compacte wijnkoelkast | Wijnklimaatkast
  • Qlima FWK 1608 Compacte wijnkoelkast | Wijnklimaatkast

Omschrijving

Qlima FWK 1608 Compacte wijnkoelkast | Wijnklimaatkast

Met de wijnkoelkast Qlima FWK 1608 hoef jij je nooit meer druk te maken of je wel genoeg koele wijn hebt op een feestje! Deze compacte wijnkoelkast heeft ruimte voor 8 wijnflessen en kun je op iedere plaats neerzetten waar je maar wilt (mits beschermt tegen weer, wind en regen)! Buiten op je terras tijdens je party, maar ook op je aanrecht misstaat deze mini wijnkoeler niet! Door de interne verlichting en glazen deur wordt je wijn ook nog eens elegant gepresenteerd.

Je kunt de temperatuur instellen met een touch button van 8 tot 18°C. Zo ben je bent altijd verzekerd van de juiste temperatuur van je wijn! 

Het kan in situaties zijn dat een wijnkast niet constant koelt maar ook afslaat. Er zijn sensoren aanwezig die metingen van temperaturen verrichten. Dit kan in verschillende situaties anders zijn. Wanneer de omgevingstemperatuur hoger of lager is dan voor het ontworpen klimaatbereik kan de prestatie van het toestel beïnvloed worden. Wanneer het toestel bijvoorbeeld werkt bij extreem koude of warme omstandigheden kan de binnentemperatuur schommelen, en kan de ingestelde temperatuur van 4-22°C soms niet bereikt worden. De koelkast heeft een geluidsniveau van 40db.

Waarom een wijnkoeler kopen?

Veel mensen bewaren wijn in de garage of onder de trap. Dit zijn niet de beste plekken om wijn te bewaren. Wijn bewaar je bij voorkeur op een plek die vrij is van trilling, teveel licht, geur en temperatuurwisseling. Een wijnkoeler is de ideale plek op je wijnen op de juiste wijze te bewaren. Qlima stelt zeer hoge eisen aan hun wijnkoelers. Dit zie je niet alleen terug in de vormgeving van hun wijnkoelers, maar ook aan de technische specificaties van de verschillende modellen.

Of je nu op zoekt bent naar een aanrechtmodel, een inbouw wijnkast of een vrijstaande professionele wijnklimaatkast; bij Qlima ben je aan het juiste adres! 
 

Haal het beste uit je wijn!

Qlima wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten garanderen de beste condities voor je wijncollectie. De wijn wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuursschommelingen, trillingen, geuren en licht. Zo heb je voor iedere gelegenheid de meest optimale wijn om te serveren. Vrijstaand of inbouw? 1 of 2 temperatuurzones? Groot of compact?
 

Compressor of thermo-elektrisch

Binnen het assortiment wijnkasten zijn er twee typen te onderscheiden: Modellen met een compressor hebben als voordeel dat deze de wijn razendsnel op temperatuur brengen. Het vermogen is onafhankelijk van bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur. Thermo-elektrische modellen zijn vaak wat compacter en eerder gericht op het constant houden van de temperatuur.

Specificaties

Artikelnummer
773.650
Merk
Qlima
Typenummer
773.650
EAN-code
8713508773650
Aansluitspanning / aandrijving
Elektrisch
Vermogen in Watt
70 W
Capaciteit
8 flessen van 750 ml
Koeling
thermo elektrisch
Inhoud
24 liter
Koelmiddel
geen koudemiddel
Gewicht
8 kg
Temperatuurbereik
1 zone; 8 tot 18 graden
Afmetingen
26 x 50,5 x 44 cm
Geluidsniveau
40 dB(A)
Garantie
2 jaar garantie

Pluspunten

  • de koeler is beschermd tegen vibraties waardoor wijn beter kan rusten

  • interieurverlichting, de binnenkant van de koeler bevat LED-lampjes

  • touch button temperatuur regeling per graad

  • de planken zijn gemaakt van chroom

  • LED display, waarop je de informatie makkelijk kunt aflezen

  • koelt van 8 tot 18 graden celsius

  • heeft thermo elektrische koeling

  • met interne ventilatie 

Productbestanden

Handleiding Qlima FWK1608 Vrijstaande wijnkoelkast pdf 1.78 MB Download

Alternatieven