Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Powerplus POWAIR0109 Verfpistool 600 CC

Speciale prijs 42,55 59,10
Belangrijke kenmerken
  • Spuitbreedte 160 - 210 mm
  • Bekercapaciteit 600 ml
  • Pneumatisch
  • Gratis verzending v.a. 49,- Op sommige producten kunnen afwijkende verzendkosten van toepassing zijn. Welke verzendkosten van toepassing zijn, zie je tijdens het afronden van de bestelling. Bij speciaal transport gelden de verzendkosten die op de productpagina worden getoond.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Betaal na ontvangst

Advies nodig? Wij helpen je graag verder!
Stel je vraag rechtsonder per chat
Bel: 0528 - 204024
E-mail: info@vanmelis.nl

Omschrijving

Dit verfpistool met bovenbeker gebruik je in combinatie met een compressor. Het verdeelt onder hoge druk zeer gelijkmatig de verf en is bedoeld voor het spuiten van wagens, caravans, meubels, machines, gastenverblijven, huizen,…

Dit HVLP-pistool (groot volume, lage druk) heeft een laag gewicht, een compacte vorm en een groot gebruikscomfort. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft een stevige grip gecombineerd met een ergonomisch ontwerp. Het zorgt voor een superieure afwerking en bespaart tegelijkertijd verf. Van bij de eerste verflaag krijg je een goede dekking, waardoor je erg snel de klus te klaren.

Het verfpistool werkt met een aanbevolen druk van 3  bar en heeft regelingen voor het vloeistof- en luchtdebiet voor een grote verscheidenheid aan spuitpatronen. De verfspuit behandelt probleemloos grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken en randen. In de tank kan tot 0,6 liter verf.

HVLP-technologie
Dankzij de ingebouwde HVLP-technologie (High Volume, Low Pressure) verkrijg je een uniform en regelmatige verstuiving. Het zorgt voor een zeer fijne nevel en dus ook voor een grote controle, een nauwkeurig resultaat en minder verfverspilling. 

Instelknop voor het vloeistofdebiet
Het in wijzerzin draaien van de instelknop voor het vloeistofdebiet vermindert het uitgangsdebiet van de vloeistof; in tegenwijzerzin draaien vergroot het debiet.

Instelknop voor het spuitpatroon
Als je de instelknop voor het spuitpatroon volledig naar rechts draait, krijg je een rond spuitpatroon. Het naar links draaien zorgt voor een ellipsvormig spuitpatroon.

Voor- en nadelen
  • 3 spuitpatronen
  • Verstelbare patroongrootte
  • Makkelijk schoon te maken
Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerPOWAIR0109
EAN5400338053153
MerkPowerplus
KleurGrijs
MateriaalAluminium
AandrijvingPneumatisch
Tankinhoud verpistool600 ml
Debiet300 g/min
Luchtcapaciteit283 l/min
Spuitmonddiameter1,7 mm
Garantie2 jaar
HandleidingDownload de handleiding
BrochureDownload de brochure