Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Powerplus Luchtgereedschap

Op zoek naar een krachtig gereedschap dat eenvoudig in gebruik en licht van gewicht is? Dan is het Powerplus luchtgereedschap wat voor jou. Dit luchtdrukgereedschap wordt aangedreven door een compressor en zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld met alle gemak een spijker in de lat schiet. Powerplus luchtgereedschap is eenvoudig in het gebruik en van uitstekende kwaliteit. De goede prijs-kwaliteitverhouding maakt dit gereedschap onmisbaar voor elke doe-het-zelver.

Wat is luchtgereedschap

Luchtgereedschap wordt ook wel pneumatisch gereedschap of luchtdruk gereedschap genoemd. Dit gereedschap wort aangedreven door het samendrukken van lucht, bijvoorbeeld middels een compressor. Kenmerkend aan luchtgereedschap is dat het erg krachtig gereedschap is, maar toch licht van gewicht en makkelijk te besturen. In een moderne werkplaats is dit pneumatische gereedschap onmisbaar. Powerplus luchtgereedschap werkt uitstekend in combinatie met de Powerplus compressor. Daarnaast is dit gereedschap makkelijk in gebruik en biedt Powerplus de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen. Zo is het niet nodig direct een nieuw apparaat aan te schaffen, maar kun je het defecte apparaat eerst zelf repareren.

Verschillende soorten luchtgereedschap

Er zijn verschillende soorten luchtgereedschappen van Powerplus. Zo kun je onder andere pneumatische beitelhamers, boormachines, nagelapparaten, luchtpistolen en verfpistolen kopen. Daarnaast hebben we ook complete sets luchtgereedschap van Powerplus in ons assortiment opgenomen. Dit gereedschap kun je eenvoudig aansluiten op een Powerplus compressor en zo het zware werk aan de krachtige machine overlaten.

Met Powerplus luchtgereedschap worden je werkzaamheden een stuk eenvoudiger en sneller

De voordelen van Powerplus luchtgereedschap

Er wordt steeds vaker gekozen voor luchtdrukgereedschap. Het Powerplus luchtgereedschap biedt dan ook veel voordelen ten opzichte van handgereedschap, elektrisch aangedreven of accu gereedschap. De meest voorname reden is het krachtige karakter van dit gereedschap. Het is in ieder geval een stuk krachtiger dan handgereedschap. Elektrisch aangedreven gereedschap of accugereedschap is uiteraard ook erg krachtig, maar omdat er in dit gereedschap een motor of accu ingebouwd is, is dit gereedschap een stuk zwaarder dan de pneumatische gereedschappen. En dat is een belangrijk voordeel van de Powerplus luchtdrukgereedschappen. Andere voordelen zijn de scherpe prijzen en je verbruikt minder energie. Ook is het luchtgereedschap van Powerplus eenvoudig te onderhouden en is het bijbestellen van losse onderdelen geen enkel probleem.

De pneumatische nagelpistool is één van de vele luchtgereedschappen van Powerplus

Nagel- en nietapparaat

Met een pneumatisch nagel- en nietpistool wordt het bevestigen van panelen, planken of latten nog eenvoudiger. Daarnaast gaan de werkzaamheden een stuk sneller. De luchtdruk nagelapparaten zijn erg licht en ze liggen comfortabel in de hand, wat het makkelijk maakt om mee te werken. Dit Powerplus luchtgereedschap is eenvoudig aan te sluiten op een compressor van Powerplus en maakt de klus een stuk aangenamer.

Beitelhamers

Wanneer je algemeen hak-, snij- en schraapwerk hebt, kun je dat uiteraard met een ‘normale’ beitel af. Echter, het werk word je een stuk eenvoudiger en lichter gemaakt wanneer je een pneumatische beitelhamer van Powerplus aanschaft. De beitelhamer is eenvoudig aan te sluiten op een compressor en het werk wordt op snelle wijze voltooid.

Boormachines

Boormachines aangedreven door luchtdruk worden met name gebruikt voor de standaard schroef- en boorwerkzaamheden. Deze pneumatische boormachines zijn makkelijk te gebruiken met een compressor. De Powerplus luchtdruk boormachines zijn ideaal voor de doe-het-zelver. Makkelijk te hanteren en verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Lucht- of blaaspistool

In het assortiment van Powerplus luchtgereedschap vind je ook de lucht- of blaaspistolen. Dit gereedschap wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het schoonblazen van je werkplek. Daarnaast kunnen de blaaspistolen ook gebruikt worden voor het doorspuiten van waterslangen en maakt het van het opblazen van een strandbal, luchtbed of zwembad een koud kunstje.

Met een verfpistool uit de collectie luchtdrukgereedschappen van Powerplus, wordt het schilderen van je woning een koud kunstje

Verfpistool

Ben je van plan je auto te spuiten, je huis te schilderen of je meubels een andere kleur te geven? Dan biedt de pneumatische verfpistool uitkomst. Dit Powerplus luchtdruk gereedschap wordt gebruikt in combinatie met een compressor. Het verdeelt onder hoge druk zeer gelijkmatig de verf. Het heeft een laag gewicht, wat het makkelijk te hanteren maakt. Daarnaast krijg je bij je eerste verflaag al een uitstekende dekking en kun je de klus snel klaren.

Powerplus luchtgereedschap kopen bij Van Melis

Ben jij op zoek naar een krachtig gereedschap dat licht en eenvoudig in gebruik is en daarnaast ook nog eens scherp geprijsd? Dan raden wij je het luchtgereedschap van Powerplus aan. In combinatie met een compressor van hetzelfde merk, is dit gereedschap onmisbaar in je werkplaats. Daarnaast vind je ook geschikt Powerplus gereedschap voor andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een Powerplus dompelpomp voor het wegpompen van overtollig water of juist een Powerplus tuinpomp voor het beregenen van je tuin. Ook vind je bij ons Powerplus hydrofoorpompen en Powerplus hogedrukreinigers. Dit kwalitatieve merk gereedschap staat dan ook voor hoge kwaliteit tools en onderscheidt zich door zijn scherpe prijzen. Meer weten over onze Powerplus luchtgereedschap? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.