Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Powerplus Hydrofoorpomp

Powerplus biedt vele gereedschappen voor in en om huis. Ook wanneer u op zoek bent naar een hydrofoorpomp heeft Powerplus verschillende varianten van uitstekende kwaliteit. Ook een Powerplus hydrofoorpomp kopen? Ontdek ons assortiment met pompen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wat is een hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp is een waterpomp waarmee de waterdruk kan worden verhoogd. Deze pompen worden dan ook wel drukpomp genoemd. De hydrofoorpomp wordt bijvoorbeeld ingezet om de waterdruk van flatgebouwen te verhogen, maar ook voor een enkele woning kan deze pomp uitstekend gebruikt worden. Daarnaast worden de pompen gebruikt voor de irrigatie van tuinen of de beregening van weilanden.

Een Powerplus Hydrofoorpomp of drukpomp wordt gebruikt om de waterdruk te verhogen

Welke soorten Powerplus hydrofoorpompen zijn er

In ons assortiment vind je verschillende Powerplus hydrofoorpompen. Deze pompen beschikken elk over hun eigen capaciteiten en verschillen in vermogen. Bij ons vind je onder andere de Powerplus Drukpomp 600W, Powerplus Drukpomp 1000W en Powerplus Drukpomp 1000W.

Powerplus POWXG9571 Drukpomp 600W

Deze pomp heeft een vermogen van 600W en kan tot 3000 liter per uur pompen. Hij is zeer geschikt om de tuin mee te beregenen of voor de toevoer van water naar de woning. Deze Powerplus hydrofoor kent een maximale opvoerhoogte van 35 meter, wat betekent dat het water tot deze hoogte omhoog gebracht kan worden. De pomp is niet geschikt voor het pompen van drinkwater.

Powerplus POWXG9573 Drukpomp 1000W

Naast de 600W Powerplus hydrofoorpomp, hebben we tevens de Powerplus hydrofoor 1000W in ons assortiment. Deze pomp heeft een vermogen van 1000W en kan daarmee tot 3500 liter per uur pompen. Met deze pomp kun je eenvoudig water uit de vijver of sloot pompen en deze gebruiken voor de beregening van je tuin of landerij. Met een opvoerhoogte van 44 meter is het tevens mogelijk het water naar je woning toe te pompen. De pomp is echter niet geschikt voor het pompen van drinkwater.

Powerplus POWXG9573 Drukpomp 1200W

De derde variant van de Powerplus hydrofoorpompen in onze webshop is de 1200W hydrofoorpomp. Deze drukpomp heeft een capaciteit van 3800 liter per uur en kent een opvoerhoogte van 48 meter. Deze pomp is het krachtigste model en zorgt voor een sterke verhoging van de waterdruk. De pomp is dan ook zeer geschikt voor de beregening van grote weilanden of landerijen.

De juiste pomp voor de klus

Een hydrofoorpomp is een zelfaanzuigende pomp en wordt ingezet voor drukverhoging in huis, bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen, of als regenwatersysteem voor het besproeien van tuin, gazon of weiland. De Powerplus hydrofoorpompen werken stil en zorgen ervoor dat water zonder geluidsoverlast door het hele huis of over de heel tuin verdeeld wordt. De aanzuighoogte van de pompen is 7 meter. De maximale opvoerhoogte verschilt per pomp.
Het grote voordeel van Powerplus hydrofoorpompen is de levensduur van de pompen. Met een duurzame watertank en het ingebouwde vuilfilter wordt de levensduur aardig verlengd en profiteer je langer van de voordelen van deze waterpomp. Wil je weten welke pomp het meest geschikt is voor de klus die jij voor ogen hebt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Powerplus hydrofoorpomp kopen bij Vanmelis.nl

Powerplus heeft verschillende pompen in het assortiment. Zo vindt je naast de hydrofoorpomp ook de Powerplus Dompelpomp in ons assortiment. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor Powerplus Hogedrukreinigers en Powerplus compressors. Ook voor onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Het Powerplus gereedschap is heel divers en beschikbaar tegen scherpe prijzen.