Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Powerplus Dompelpomp

Het zal je maar gebeuren dat de kelder na een zware regenval vol komt te staan met water. In dat geval is de dompelpomp je redder in nood. Met de Powerplus dompelpomp pomp je snel het water weg. Deze dompelpomp is van uitstekende kwaliteit voor een budgetprijs. De echte doe-het-zelver kan niet zonder deze prima prijs-kwaliteit pomp. Powerplus staat dan ook voor hoge kwaliteit tools en onderscheidt zich door zijn scherpe prijzen.

Waarom een dompelpomp kopen

Een dompelpomp wordt gebruikt voor het wegpompen van vloeistoffen. Denk bijvoorbeeld aan het water in een volgelopen kelder. Ook het zwembadwater dat na een lange zomer niet meer gebruikt wordt, pomp je eenvoudig weg met een dompelpomp. Of misschien heeft je vijver na hevige regenval een te hoog waterniveau en dient het water weggepompt te worden. De dompelpomp is in dat geval een uitkomst. De Powerplus dompelpomp is van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de echte doe-het-zelver. Je plaatst de pomp helemaal onder water en laat deze het werk doen.

De Powerplus dompelpomp heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De voordelen van Powerplus dompelpompen

De Powerplus dompelpomp is niet alleen erg krachtig en van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens scherp geprijsd. Speciaal voor de doe-het-zelver ontwikkelde Varo, het Belgische moederbedrijf, een kwalitatieve lijn gereedschap voor elk budget. De dompelpompen van Powerplus zijn daarnaast ook nog eens erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Het grote voordeel van Powerplus gereedschap is dat de onderdelen ook los bij te bestellen zijn in onze shop. Zo hoef je niet direct een nieuw apparaat aan te schaffen, maar kun je het defecte onderdeel zelf repareren. Ben je op zoek naar een dompelpomp met een prima prijs-kwaliteitverhouding dat nét even wat extra’s biedt, dan zijn de dompelpompen van Powerplus een uitstekende keuze.

De verschillende soorten dompelpompen

Wanneer je een Powerplus dompelpomp wilt kopen, heb je keuze uit twee soorten pompen:

  • Powerplus Schoonwaterpomp
  • Powerplus Vuilwaterpomp

Waar een vuilwaterpomp eenvoudig vies water weg kan pompen zonder verstopt te raken, is een schoonwaterpomp alleen inzetbaar voor water zonder grote vervuiling. De aandrijving is elektrisch en de pomp bevindt zich onderaan in het water. Het pompt het water vervolgens omhoog tot de gewenste hoogte of pompt het water weg naar een andere plaats.

Met de schoonwater dompelpomp van Powerplus verplaats je schoon water op eenvoudige wijze

Dompelpompen van Powerplus voor schoonwater

Een schoonwater dompelpomp van Powerplus kun je inzetten voor bijvoorbeeld het leegpompen van een zwembad. Dit water is schoon en bevat geen zand of modder. De dompelpomp zal niet vastlopen, maar rustig het water uit het zwembad pompen. Ook een schone volgelopen kelder wordt eenvoudig leeggepompt met deze Powerplus dompelpomp. Er zijn verschillende schoonwaterpompen te koop. Elke dompelpomp heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. De dompelpompen verschillen dan ook in vermogen en capaciteit. Ook de maximale opvoerhoogte, aanzuighoogte en dompeldiepte kan verschillen. Let hierop wanneer je een Powerplus dompelpomp gaat kopen.

Powerplus dompelpomp voor vuilwater

Een Powerplus vuilwaterpomp doet in principe hetzelfde als een schoonwater dompelpomp, maar heeft als voordeel dat hij ook vies water op kan pompen. Met vies water wordt bedoeld water uit vijvers, sloten of putten. Dit water bevat vaak zanddeeltjes of modderstukjes, die een schoonwaterpomp vast kunnen laten lopen. Een vuilwater dompelpomp van Powerplus kan vuil met een diameter van 25 tot 35 mm probleemloos oppompen. Ook voor deze dompelpompen geldt dat je bij de aanschaf dient te letten op de verschillen in vermogen, capaciteit, maximale opvoerhoogte en de maximale dompeldiepte.

Voor het leegpompen van vijvers, sloten of putten kun je gebruik maken van de Powerplus dompelpompen voor vuilwater

Een Powerplus dompelpomp kopen bij Van Melis

Bij Van Melis staat de klant en de klanttevredenheid voorop. Vandaar ook dat wij de Powerplus dompelpompen in ons assortiment hebben opgenomen. Deze betaalbare kwalitatieve dompelpompen zijn bij uitstek geschikt voor de echte doe-het-zelver. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk in onderhoud. Naast de dompelpompen van Powerplus, vind je bij ons ook de Powerplus hydrofoorpomp, Powerplus hogedrukreiniger en Powerplus compressor terug in het assortiment. Wil je meer informatie over onze producten of heb je advies nodig bij de aanschaf van een Powerplus dompelpomp, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.