Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Schuurpapier

SCHUURPAPIER

Schuurpapier kan bij veel klussen in huis worden gebruikt. Het eerste wat in je opkomt, is het schuren van houten onderdelen. Glad schuren en daarna af lakken of in de grondverf te zetten. Er zijn echter nog meer gebruiksvoorwerpen die met schuurpapier bewerkt kunnen worden. Bijvoorbeeld het ruwen van bepaalde materialen, om ze daarna te verlijmen. Met een ruw onderlaagje zal het lijmen gemakkelijker gaan. Voor elk schuurwerk is weer een andere korrel nodig.

Producten 1 tot 60 van 231 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 231 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schuurpapier

Schuurpapier online kopen

Schuurpapier kopen, kan op een simpele manier. Met een online bestelling, heb je het product de volgende dag in huis. Met het gebruik van een elektrische schuurmachine, is het eenvoudig om grotere oppervlakken te schuren. Er zijn online vele soorten aan te schaffen voor zowel de bandschuurmachine als de handpalmschuurmachine. De korrelgrootte bepaald, hoe ruw of glad er geschuurd kan worden. De schuurpapier korrel wordt aangeduid met getallen. Een grove korrel heeft een getal van 24 - 40 en een fijne korrel kan een 600 getal zijn.

Snel en gemakkelijk schuurpapier kopen

Om in het bezit te komen van kwalitatief goed papier om te schuren, is het simpel om online te bestellen. Voor de elektrische schuurmachine is papier verkrijgbaar met klittenbandsluiting en klemsluiting. Alle losse onderdelen zijn verkrijgbaar voor de meest bekende merken schuurmachines. Kijk voor meer informatie verder op de website.