Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Koolborstels

Koolborstel kopen

Een koolborstel is te gebruiken voor heel veel verschillende elektrische apparaten. Voor elk apparaat heb je weer een verschillende koolborstel. Dit omdat alle apparaten anders in elkaar zitten. Let dus goed op dat je de juiste koolborstel kiest.

Een koolborstel is bedoeld om energie van het stilstaande gedeelte naar het ronddraaiende gedeelte te brengen.

Producten 1 tot 60 van 152 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 152 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Koolborstels kopen?

Er zijn veel belangrijke onderdelen die toch eigenlijk wel in elke schuur zouden moeten staan. Belangrijke onderdelen zijn onder andere de koolborstels. De koolborstel is dan ook een onderdeel dat is geschikt voor verschillende soorten generatoren en ook voor verschillende soorten aggregaten. Deze koolborstel word bijna altijd wel geleverd met een houder zodat hij eenvoudig te bevestigen en ook los te maken is. Op onze website, Vanmelis.nl, kun je ook kiezen voor andere onderdelen die belangrijk zijn bij de borstel. Denk bijvoorbeeld maar aan een houder, een deksel en ook een complete set.

Koolborstel

De koolborstel is bijvoorbeeld ook geschikt voor de bandschuurmachine. Met deze machine is het zeer eenvoudig om grote oppervlakten snel te schuren. Hierbij moet je denken aan het afschuren van bijvoorbeeld deuren en meubels maar ook de randen van hout afschuinen en een la op- en afschuren behoort tot de mogelijkheden van de bandschuurmachine.

Koolborstelmotor

Door de borstel is de machine een stuk beter in gebruikt. De borstel is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van veel machines. Daarnaast is de behuizing natuurlijk ook erg belangrijk. Een sterke aluminium behuizing zorgt i.c.m een goede borstel voor een topproduct. Kies voor de Koolborstelsetje inclusief houder van Powerplus die is geschikt voor diverse machines.

Tips bij het kopen van koolborstels

Een koolborstel kun je apart kopen, maar ook met extra onderdelen of zelfs in hele sets.

Zo kun je bijvoorbeeld een set kopen 2 koolborstels met houder. Dit is erg handig want zo heb je je koolborstels altijd bij elkaar en heb je altijd een reserve.

Let ook bij deze koolborstels goed op dat je de juiste hebt. Aangezien er veel verschillende soorten verkrijgbaar zijn, is het makkelijk om een verkeerde koolborstel aan te klikken. Kijk dus eerst goed voor welk apparaat je een koolborstel nodig hebt.

Zo ben je goedkoper en gemakkelijker uit dan wanneer je de koolborstels apart aanschaft én je hebt alles direct bij de hand, mocht je ze nodig hebben. Zo hoef je de koolborstels niet ergens ver weg te zoeken maar zitten ze gewoon in de houder.