Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Force

FORCE ONDERDELEN KOPEN?

Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Force. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail.

  • Stuur een e-mail naar info@vanmelis.nl
  • Vermeld het merk, type en soort machine
  • Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  • Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.

Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon of chat. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

20 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

20 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Force

Force

Force is ontzettend bekend geworden onder het grote publiek met de Force gereedschap sets. Wanneer je dan ook al het gereedschap goed wilt sorteren en binnen een zeer korte tijd kunnen pakken, dan kan dit zeker. Alle spullen zijn namelijk binnen handbereik en hierdoor snel op te pakken.

Force gereedschap

Deze speciale sets zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit van staal. Ook zijn ze afgewerkt tot in de laatste puntjes zodat ze altijd stevig zijn, en een lange levensduur hebben. Ook de prijs van een goede gereedschap set kan vaak duur uitvallen. Force bied echter sets aan die zeer betaalbaar zijn, en die dus ook gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Kies voor een van de sets die je aanspreekt.