Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Powerplus Hogedrukreiniger

Snel een schoon terras, schoon en fris tuinmeubilair en een gewassen auto? Dat kan met de Powerplus Hogedrukreiniger. Powerplus heeft een ruim assortiment hogedrukreinigers en elk model kent zijn eigen specificaties en capaciteiten. Ook een Powerplus Hogedrukreiniger kopen? Bekijk snel het assortiment en haal een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis voor een goede prijs.

8 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor wordt de hogedrukreiniger gebruikt

Groene aanslag op tegels of schuttingen zijn vaak een doorn in het oog. Deze aanslag kun je verwijderen met een borstel en chemische middelen, maar wij maken het je een stuk gemakkelijker. Met de Powerplus Hogedrukreiniger verwijder je namelijk eenvoudig de aanslag op je tegels, terras of schutting. Daarnaast kun je de hogedrukreiniger tevens gebruiken voor het auto wassen, het reinigen van metselwerk en het reinigen van riolen. Door middel van hogedruk spuit je met water eenvoudig de auto, schutting of het terras schoon.

Door een Powerplus Hogedrukreiniger te kopen wordt het auto wassen een stuk eenvoudiger

Welke Powerplus Hogedrukreiniger gebruiken

Welke Powerplus Hogedrukreiniger voor jou het meest geschikte apparaat is, hangt nauw samen met het gebruik. Vind hier de hogedrukreiniger voor de juiste klus:

  • Incidenteel gebruik, geschikt voor auto, fiets, terras, tuingereedschap en tuinmeubilair:
    Voor incidenteel gebruik zijn de modellen tot 1500 Watt vermogen goed geschikt, denk bijvoorbeeld aan het model POWXG90400 of POWXG90405.
  • Regelmatig gebruik, ook geschikt voor caravan, metselwerk, riool en schutting:
    Wanneer je regelmatig gebruik maakt van de hogedrukreiniger, kun je het beste een Powerplus Hogedrukreiniger kopen met een vermogen van 1500 tot 2500 Watt. De modellen POWXG90410 en POWXG90420 zouden hiervoor dan ook zeer geschikt zijn.
  • Intensief gebruik, ook geschikt voor zwembad:
    Bij intensief gebruik van de Powerplus Hogedrukreiniger, is het aan te raden een model te kiezen met een vermogen van meer dan 2500 Watt. Dan zou bijvoorbeeld de POWXG90425 een goede aanwinst zijn.

Een hogedrukreiniger kun je onder andere gebruiken voor het reinigen van je terrastegels

Een Powerplus Hogedrukreiniger kopen

Er zijn verschillende Powerplus Hogedrukreinigers te koop. De meeste in ons assortiment zijn elektrisch. Het grote voordeel hiervan is dat je deze niet hoeft bij te vullen met benzine. Daarnaast zijn de elektrische hogedrukreinigers licht van gewicht en goed wendbaar. Dankzij het lange snoer heb je met deze hogedrukreinigers bovendien veel bewegingsvrijheid en flexibiliteit. De benzine aangedreven hogedrukreiniger van Powerplus in onze webshop is daarentegen uitermate geschikt voor zware schoonmaakwerkzaamheden in en rondom huis. Zo kun je deze uitstekend gebruiken voor het reinigen van machines en het schoonmaken van gevels.

Contact, informatie en advies

Powerplus is een hoogstaand merk van gereedschap voor binnen en buitenshuis. Naast ons assortiment hogedrukreinigers, hebben we tevens Powerplus compressor, de Powerplus Hydrofoorpomp en de Powerplus Dompelpomp te koop. Wil je meer informatie over de producten van Powerplus of heb je advies nodig bij het kopen van een Powerplus Hogedrukreiniger, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.