Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Eurom

EUROM KOPEN?

Eurom is een merk van het bedrijf Euromac. Euromac is een dynamisch bedrijf dat sinds 1974 actief is in het importeren en ontwikkelen van producten op het gebied van reiniging, tuin & recreatie, (elektrische) verwarming, aggregaten, klimaatbeheersing en terrasverwarming. En ook al komt tegenwoordig een groot gedeelte van het assortiment uit Azië, de kwaliteit blijft Europees.

Producten 1 tot 60 van 447 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 447 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Eurom: onderdelen voor verwarmingen, etc.

Eurom is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het produceren van goede verwarming en terrasverwarming voor consumenten. Het is dan ook fijn dat je tijdens de koude wintertijden lekker warm thuis kunt zitten of lekker op het terras buiten kunt blijven. Doordat Eurom een groot aanbod aan verwarmingsproducten bied, is er altijd wel een product dat past in uw huis. Een echte aanrader van dit bedrijf is dan ook de E-convect wifi elektrische kachel. Deze kachel zit er niet uit als een reguliere kachel, maar heeft dan ook een aparte vorm en een witte kleur. Echter kunt u door middel van wifi deze kachel bedienen en dus ook opwarmen. Zeer eenvoudig om te doen met uw smartphone, tablet of laptop. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten kachels, en designheat producten.

Eurom heeft daarnaast ook aggregaten, tuingereedschap en schoonmaakartikelen zoals hogedrukreinigers en stofzuigers. 

Eurom onderdelen

Is er een Eurom onderdeel kapot of aan vervanging toe? Bij Vanmelis.nl hebben we honderden Eurom reserve-onderdelen in huis. En als we het niet in huis hebben kunnen we ze gemakkelijk leveren.