Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Tegelsnijders

Wil jij tegelsnijders kopen? Tegels, bakstenen, marmer en steen snijden is een fluitje van een cent met de tegelsnijders van Van Melis. De tegelsnijder behoort tot professioneel gereedschap en maakt het werken vele malen gemakkelijker!

Stenenknipper is noodzakelijk?

Vloerders of stratenmakers kunnen niet zonder tegelsnijders. Knippen is vaak noodzakelijk in hoeken en uitsparingen. Het snijwiel is het belangrijkste onderdeel, vaak gemaakt uit wolfraamcarbide verstevigd met titanium. Een stenenknipper vindt je in vele soorten en prijsklasses zoals een diamantzaagblad. Daarom hier wat uitleg! Handmatige machines worden nog amper gebruikt. De elektrische of hydraulische varianten kunnen alle soorten tegels, natuursteen en klinkers aan en werken erg nauwkeurig. Hydraulische tegelsnijders werken met een opgeladen accu. Erg handig zijn de mobiele versies! Zetels zetten en snijden bij de werkplek bespaart tijd!

Klinkenknipper aanschaffen

Je bent op zoek naar een tegelknipper voor in de bouw of voor een bestratingsbedrijf? De webshop heeft veel keus in allerlei gereedschap met hoogwaardige kwaliteit. Alle eisen die aan de tegelknippers worden gesteld zijn aanwezig.

Matom KN330mm

Dit apparaat is een tegelsnijder die ook gebruikt kan worden om stenen en klinkers te verkleinen. Een vast, hard gegalvaniseerd mes heeft 4 snijkanten en geveerde vangplaten. De messen kunnen snel worden verwisseld en hebben een lange levensduur. Een knipper die geschikt is voor de stratenmaker of de hovenier.

Online aanschaffen

Een stenenknipper kan altijd online worden besteld. De verzending is gratis en de garantie voor bijvoorbeeld dit bovenstaande gereedschap, is 7 jaar. U zult bij normaal gebruik jaren plezier hebben van dit apparaat.