Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Afkortzagen

Om bepaalde materialen zeer nauwkeurig en goed te kunnen afkorten zijn de afkortzagen een goede oplossing. Deze zagen zijn vaak multi inzetbaar voor verschillende soorten werkzaamheden in en rondom het huis. Je kan dan ook zonder problemen op een graden gehalte van 90 graden zagen. Ook kun je tot een diepte van maar liefst 310 mm breed zagen. Hierdoor gaat het zagen natuurlijk erg snel en gemakkelijk. Het afkorten van bijvoorbeeld een te lange plank is binnen een zeer korte tijd gedaan!

Afkortzaag

Doordat de afkortzaag erg flexibel is kun je hem eenvoudig alle kanten opdraaien. Het gevolg hiervan is dat er een optimaal resultaat ontstaat, dat onder andere tot stand komt door de nauwkeurige ingebouwde laser die een mooi lijn voor je maakt. Verder is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige motor te hebben die naast het afkorten ook versterksneden kan uitvoeren. Ook een spilvergrendeling is aan te raden, aangezien het wisselen van zaagbladen dan veel sneller en veiliger gaat.

Tot slot

In onze webshop Vanmelis.nl kun je kiezen uit verschillende afkortzaag machines. Wanneer je een fan bent van Powerplus dan heb je ook hierbij de keus uit een topmodel; POWX07551T met een onderstel en een toerental van 5300rpm.

Afkortzaag voor haardhout. Een afkortzaag voor haardhout is een machine met cirkelvormig roterend zaagblad. Speciaal ontwikkeld voor het afkorten van haardhout. De verstekzagen van Vanmelis.nl zijn uitermate geschikt om haardhout op de juiste wijze en maat te zagen. De Powerplusmachines zijn veilig en voorzien van een stofzak waardoor er stofvrij gewerkt kan worden. Met een garantie van 2 of 3 jaar is het merk Powerplus een duurzaam en hoogwaardig kwaliteitsproduct. Vanmelis.nl heeft een groot aantal afkortzagen in het assortiment. Bestel je via de webshop vóór 17.00 uur dan heb je de volgende dag het apparaat in huis.

Ben je op zoek naar een afkortzaag aanbieding?

Je vindt dit gemakkelijk online bij Vanmelis.nl. Het online aanbod van afkortzagen is zeer uitgebreid. Gebruik het om te zagen wanneer je maar wilt. Dit werkt erg gemakkelijk met een goede afkort zaag. Je zal dus zeker geen spijt krijgen van deze aankoop. Bezoek de website voor het actuele aanbod van modellen.