Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Zagen

Zaagmachine kopen? Wanneer je even een zaagmachine nodig hebt, dan heb je dit apparaat vaak niet zelf in huis en moet je er vaak een lenen van een vriend, van de buren of een andere kennis... Bestel vandaag nog jouw eigen zaagmachine bij Van Melis zodat aan de slag kunt gaan wanneer je wilt.

Zaag kopen?

Een zaag kun je voor verschillende materialen kopen. Het zagen van hout wordt meestal door de timmerman gedaan. Een zaag is een getand gereedschap wat door heen en weer te halen een materiaal in stukken kan zagen. Hout, metaal of natuursteen vragen elk hun eigen specifieke zaaggereedschap. Kreator heeft zagen in het assortiment, die ideaal zijn voor timmermanswerkzaamheden. Het veerkrachtige, stalen zaagblad is voorzien van geharde tanden. Het kunststof handvat is aan de binnenkant voorzien van antislip rubber. Ook een gewone, doorsnee huishouding heeft meestal een zaag in de gereedschapskist om kleine zaagwerkzaamheden te verrichten.

Heb je vragen over onze zagen of over de aankoop van een zaag via Van Melis? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor een van de zaagmachines van bij ons?

We bieden een ruim aanbod aan van zaagmachines die stuk voor stuk kwalitatief in orde zijn. We hebben er in meerder prijsklassen, wat maakt dat er voor iedereen we een geschikt bestaat. Ook staan we garant om de juiste en eerlijke informatie door te geven over de machine die het beste bij je past. Een perfecte service dus. 

Ook interesse in de aankoop van een zaagmachine?

Indien je ook interesse hebt gekregen in de aankoop van een van de zaagmachines van Van Melis, bekijk dan zeker onze webshop eens verder door. Heb je toch nog verdere vragen, aarzel dan zeker niet contact op te nemen met ons. We staan je graag bij bij al je verdere vragen en doen dit zo snel mogelijk en met alle professionaliteit!