Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Bankschroeven

Wil jij bankschroeven kopen? Bankschroeven bestaan uit een beweegbare bek en een vaste klem, over het algemeen wordt het werktuig gemonteerd aan een werktafel om zo stevig vast te staan. Onze bankschroeven zijn van hoge kwaliteit en maken het mogelijk om kleine en grote werkstukken vast te klemmen.

Makkelijker werken met bankschroeven

Wanneer je de bankschroef hebt gemonteerd aan de werktafel kun je hem alles laten vasthouden. Het werktuig is erg stevig en je kunt er alles mee doen. Of je nu wilt boren, zagen of vijlen het is geen probleem, want alles wordt stevig vast gehouden. Met het soepele draaimechanisme, gemaakt van staal, is het eenvoudig om de bek los- en vast te draaien. De bek is bedekt met gekartelde platen zodat je een betere grip hebt tijdens het werken. Voor langere objecten kun je meerdere bankschroeven monteren aan jouw werktafel zodat het hele object stevig vast staat voor je eraan gaat werken.

Bankschroef kopen

Je wil een goede bankschroef kopen? Dan ben je bij Van Melis aan het juiste adres. Wij hebben diverse Kreator modellen van groot tot klein. Wij bieden al onze producten aan voor een lage prijs, terwijl u gegarandeerd bent van goed materiaal.