Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Tegelheffers

Tegelheffer kopen? Voor het hijsen en transporteren van tegels en betonmaterialen is een tegeltiller een handig hulpmiddel: eenvoudig te bedienen zodat je efficiënter kunt werken. Je bedient ze per twee of alleen. Via de vacuüm technologie is heffen en hijsen erg veilig

Bij aankoop let je zeker op de draagcapaciteit en de werkbreedte (voor de breedte van de tegels) In de bouw -en steenindustrie zijn tegelheffers niet meer weg te denken door hun ergonomische voordelen: minder lichamelijke klachten! De hendel en zuigvoeten verzetten veel kracht waardoor je zelf niet hoeft te tillen.

Op zoek naar een goede tegelheffer?

Je vindt de beste tegeltiller online bij Van Melis. Een goede tegeltiller hoeft helemaal niet duur te zijn. Alle tegelheffers gaan enorm lang mee. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de levensduur van deze apparaten. De tegelheffer voorkomt dat je last krijgt van je rug. Dit werk is veel te zwaar om met de hand te doen. Een goed apparaat zoals een tegelheffer helpt daar enorm goed bij. Vragen? Neem gerust contact met ons op!