Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Steekwagens

steekwagen kopen? Het dragen en sjouwen van zware spullen is alles behalve goed voor je rug. In magazijnen wordt daarom vaak gewerkt met zogenaamde steekwagens, waarmee je zware objecten verplaatst zonder jezelf te belasten. Dat betekent minder energieverspilling en meer oog voor gezondheid! Daar gaan we bij Van Melis voor.

Wanneer u spullen wilt verplaatsen, komt een trolley of opvouwbare steekwagen goed van pas. Daarmee bespaart u energie en de gesteldheid van uw rug. Doordat een steekwagen opvouwbaar is, draagt het bij aan een optimaal transport en vermindert het de kans op fysieke klachten. Zo hebben de opvouwbare steekwagens van Van Melis een slimme constructie, waarbij u de schep van de steekwagen kunt inklappen of zelfs de volledige beugel in kunt vouwen. U kunt uw steekwagen opbergen op uw gewenste plaats.

Steekwagen kopen?

Wat u ook moet verplaatsen, bij Van Melis vindt u het juiste gereedschap. Wilt u een steekwagen kopen? Van Melis biedt verschillende steekwagens of trolleys aan in verschillende uitvoeringen die het transport eenvoudiger en sneller maken. De opvouwbare steekwagens zijn mogelijk in een aluminium of stalen uitvoering.