Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Stenda aszuigers

Het overgebleven as in je houtkachel of barbecue wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten verdwijnen. Wanneer je dit met een normale stofzuiger doet, dan heb je de kans dat je niet alles weg kunt zuigen en dat je stofzuiger kapot gaat. Een Stenda aszuiger is hiervoor gemaakt en zorgt ervoor dat jouw houtkachel snel weer schoon is. Bestel hem via Van Melis online en ontvang hem binnen enkele dagen al.

Je open haard, houtkachel, barbecue of pellet kachel schoonmaken

Een vuurtje stoken in je open haard, houtkachel of pelletkachel is hartstikke gezellig, maar achteraf blijf je met het overgebleven as achter. Met een normale stofzuiger het as opzuigen is niet handig. Een normale stofzuiger heeft een kleine motor, waardoor deze hier niet voor gemaakt is en het werk hierdoor niet goed kan uitvoeren. Sterker nog, de stofzuiger kan hierdoor na verloop van tijd kapot gaan. Een Stenda aszuiger is dan ook de perfecte aankoop wanneer je niet in de weer wil met je stoffer en blik. De aszuiger zorgt ervoor dat je kachel weer helemaal asvrij wordt gemaakt.

Ook voor het overgebleven as in de barbecue na een gezellig avondje is de aszuiger de oplossing. Hierdoor kun je je barbecue snel en eenvoudig schoonmaken, zodat je de volgende keer weer op een schone barbecue kunt barbecueën.

Waarom kiezen voor een Stenda aszuiger

  • Snel en eenvoudig je houtkachel, open haard, barbecue of pelletkachel schoonmaken
  • De Stenda aszuiger kan alles opzuigen wat je niet in je normale stofzuiger wilt hebben
  • De aszuigers zijn licht van gewicht en makkelijk te bedienen
  • Sommige aszuigers van Stenda hebben ook een blaasfunctie
  • Stenda aszuigers zijn voordelig geprijsd in de markt
  • De aszuigers hebben een stroomkabel van 3,5 meter, waardoor je een extra groot bereik hebt

Stenda aszuiger, basic of premium?

Binnen het assortiment van de Stenda aszuiger wordt er onderscheid gemaakt tussen de basic- en de premium aszuiger. Beide hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding en het is dan ook afhankelijk van jouw wensen welke het meest geschikt is voor jou. De premium uitvoering heeft een grotere tank, waardoor je er meer as in kwijt kunt. Hierdoor hoef je de tank minder snel te legen, hoewel het altijd is aan te raden om na ieder gebruik de tank te legen. De premium aszuiger heeft daarnaast meer vermogen, waardoor hij krachtiger het vuil op kan zuigen.

Is er een keer iets kapot aan de aszuiger, dan hoef je lang niet altijd een nieuwe te kopen. Stenda is ons eigen label, waardoor wij ook alle losse onderdelen kunnen leveren. Zo kun je bepaalde onderdelen van de machine zelf vervangen.

HEPA filter

De aszuigers van Stenda beschikken over een HEPA filter. Dit asfilter zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes met gemak worden gefilterd. Hierdoor wordt 99,9% van de allergenen, virussen, bacteriën en stof uit de lucht gefilterd, waardoor je de omgeving schoon en veilig houdt.

Hoge kwaliteit

Bij Van Melis vinden we het belangrijk dat jij profiteert van de hoogste kwaliteit zodat jij je klus snel en gemakkelijk kan klaren. Al onze producten worden dan ook met veel zorg voor jou uitgezocht en zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze tevens langer mee.

Stenda asstofzuigers zijn van hoogwaardige kwaliteit, licht van gewicht en voor verschillende assoorten geschikt

Een Stenda aszuiger kopen bij Van Melis

Van Melis is dé winkel voor al je gereedschappen, onderdelen en meer. Je kunt er alles vinden voor je klussen in en om je woning. Een Stenda aszuiger komt zeker van pas bij zo’n klus, maar is ook handig wanneer je een houtkachel of barbecue in bezit hebt. Binnen ons ruime assortiment vind je aszuigers van hoge kwaliteit tegen een vaste scherpe prijs.

Een Stenda aszuiger kopen doe je bij Van Melis eenvoudig online. Bestel je voor meer dan €49,-, dan wordt de bestelling gratis verzonden. Daarnaast kunnen wij meestal direct uit voorraad leveren, waardoor je de aszuiger van Stenda binnen enkele dagen al in huis hebt. Wil je de bestelling liever zelf ophalen? Je bent van harte welkom bij onze showroom om je producten op te halen. Geef dit gerust aan bij je bestelling en wij zorgen ervoor dat je bestelde producten voor je klaarliggen.

Naast Stenda aszuigers hebben wij ook aszuigers van andere merken:

Vragen over de asstofzuigers van Stenda?

Heb je vragen over de Stenda asstofzuigers? Bijvoorbeeld over het gebruik hiervan of over de verschillen tussen de verschillende aszuigers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je de meest geschikte soort voor jouw situatie te vinden.