Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Eurom aszuigers

Voor het opzuigen van sommige substanties, zoals as van de kachel, klusafval en vuil in vochtige ruimtes, kun je beter niet je normale stofzuiger gebruiken. Hierdoor kan hij kapot gaan en dat wil je natuurlijk niet. Kies in dit geval voor een Eurom asstofzuiger. Deze is geschikt en gemaakt voor dit soort klussen. Bij Van Melis heb je keuze uit een ruim assortiment.

Al het as uit je kachel met de Eurom aszuiger

Wanneer je na een gezellig avondje voor de open haard naar je kachel kijkt, dan ziet deze er vaak een stuk minder gezellig uit. De kachel ligt waarschijnlijk vol met as wat is overgebleven van het verbrande hout. Wil je je kachel weer mooi schoon krijgen, dan zul je het as moeten wegzuigen. Doe je dat met je normale stofzuiger, dan is de kans groot dat deze het na verloop van tijd begeeft. Een Eurom asstofzuiger is geschikt om het as uit de kachel te zuigen, zelfs als deze nog warm is (let op: de kachel moet niet té heet zijn en niet alle aszuigers zijn hiervoor gemaakt). Naast het opzuigen van as is een asstofzuiger ook erg geschikt om vloeistoffen op te zuigen. Het wordt dan ook wel een nat-droogzuiger genoemd.

Vuurbestendig veiligheidssysteem

Veel van de asstofzuigers van Eurom in ons assortiment beschikken over een vuurbestendig veiligheidssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het as veilig is om op te zuigen, zelfs als het nog warm is. Vaak kun je wel nagaan wanneer het as voldoende is afgekoeld om het te kunnen aanraken. Wanneer je dat toch lastig vindt of je hebt ‘haast’ met het schoonmaken van de kachel vlak nadat deze heeft gebrand, dan komt dit systeem uitstekend van pas.

Ons assortiment Eurom aszuigers

Binnen het assortiment van Van Melis vind je alles wat je nodig hebt, zo ook op het gebied van asstofzuigers. De Eurom aszuigers zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kun je voor een aszuiger van Eurom kiezen met een inhoud van 15 liter, maar ook voor een inhoud van 80 liter. Let op: hoe meer inhoud, hoe zwaarder de aszuiger is. Daarnaast zijn er ook asstofzuigers van Eurom die geschikt zijn voor nat gebruik en zit er verschil in het vermogen. Heb je vragen over de verschillende zuigers of heb je advies nodig bij het maken van een keuze? Wij helpen je graag!

De voordelen van een aszuiger van Eurom

  • De aszuiger is veilig, snel en makkelijk in gebruik
  • Je kunt je normale stofzuiger weer gebruiken waar die voor bedoeld is
  • De Eurom asstofzuiger kan met gemak as tot 60 graden opzuigen
  • Een tank van minimaal 15 liter
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Eurom asstofzuigers kopen bij Van Melis

Een Eurom asstofzuiger kopen doe je uiteraard bij Van Melis. Bij ons heb je ruime keuze tussen verschillende soorten en maten asstofzuigers. Ook kun je bij ons de bijbehorende asfilters bestellen. Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je snel aan de slag.

Wij hebben ook asstofzuigers van andere hoogstaande merken in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij Perel aszuiger, Qlima aszuiger, Stenda aszuiger en Powerplus aszuiger.

Meer informatie

Heb je vragen over de asstofzuigers van Eurom? Of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je alles over de verschillende producten te vertellen en helpen je ook als je advies nodig hebt.