Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Asfilters

Wil jij je houtkachel of barbecue goed schoonmaken? Dan zou je zeker asfilters van Van Melis moeten kopen. Tijdens het zuigen houdt het filter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen en verhindert dat ze vrij rond dwarrelen in de lucht of terechtkomen in de motor van de aszuiger. Zo kun jij altijd met dezelfde kracht blijven reinigen en voorkom je dat je aszuiger kapot gaat! Asfilters kopen doe je uiteraard bij Van Melis.

Een asfilter voor een asstofzuiger

De asfilters in ons assortiment zijn geschikt voor verschillende asstofzuigers. Het HEPA-filter dient in de aszuiger geplaatst te worden zodat ook de kleinste stofdeeltjes kunnen worden opgezogen en opgezogen blijven. Het filter zorgt ervoor dat deze niet gaan rond dwarrelen in de lucht en dat ze niet in de motor van de aszuigers terecht komen. Hierdoor blijft de motor schoon. Wanneer het vuil in de motor komt, loop je de kans dat je motor binnen een mum van tijd kapot is. Het filter dient dus ook als een soort bescherming van de motor.

Asfilters voor asstofzuigers zijn speciaal gemaakt om de kleinste stofdeeltjes op te vangen

Koop je een aszuiger uit ons assortiment, dan is deze standaard uitgerust met een asfilter. Wanneer het filter na verloop van tijd niet meer optimaal zijn werk doet (de meeste filters gaan 6 tot 7 maanden mee bij normaal gebruik), kun je bij ons tegen een scherpe prijs een nieuw filter aanschaffen.

Ons assortiment

Binnen het assortiment van Van Melis vind je altijd wat je zoekt, ook als je op zoek bent naar asfilters. Wij hebben Powerplus asfilters en Stenda asfilters. Deze merken zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een scherpe prijs. Hierdoor profiteer jij van de beste kwaliteit. Wanneer je een asfilter wilt kopen, dan is het goed om te kijken welke je nodig hebt voor jouw aszuiger. Kom je er niet uit en wens je advies? Dan staan wij je graag te hulp. Neem hiervoor gerust contact op met één van onze experts.

De voordelen van asfilters

  • Ze houden zelfs de kleinste stofdeeltjes vast
  • Ze zijn er in verschillende soorten en maten
  • Een asfilter gaat 6 tot 7 maanden mee (bij normaal gebruik)
  • Een asfilter zorgt voor een veilige omgeving van je klus
  • De asfilters zijn van hoge kwaliteit waardoor ze extra lang meegaan
  • Sommige filters zijn wasbaar en kunnen daardoor langer mee
  • Het filter zorgt ervoor dat het vuil niet in de motor komt en dient ter bescherming
Asfilters voor stofzuigers kennen vele voordelen voor gebruik met diverse doeleinden

Asfilters kopen bij Van Melis

Van Melis heeft een uitgebreid assortiment van maar liefst 6000 producten. Hierdoor vind je er vrijwel altijd wat je nodig hebt, of het nu om gereedschappen, tuinverlichting of om meer specifieke onderdelen, zoals asfilters, gaat. Een asfilter kopen voor je aszuiger doe je bij Van Melis eenvoudig online. Je kiest de asfilter die op jouw asstofzuiger past en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog. Zo zit je nooit lang in de as.

Meer informatie

Heb je vragen over onze asfilters? Weet je niet zeker welke je nodig hebt of heb je vragen over het gebruik ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om ervoor te zorgen dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt.