Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Opbergkoffers

Op zoek naar een aluminium koffer of andere soorten opbergkoffers? Je vindt ze online! Voor een aluminium koffer of een koffer van ander materiaal zit je bij Van Melis goed. Ons aanbod is zeer uitgebreid en biedt voor een ieder wel een geschikte opbergkoffer. Het maakt daarbij dan ook niet uit naar wat voor soort opbergkoffer je op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor een metalen opbergkoffer of aluminium opbergkoffer. Het is maar net wat jouw persoonlijke voorkeur geniet.

Opbergkoffer

Opbergkoffers zijn een ideale manier op spullen in op te bergen. Het staat netjes opgeruimd en de spullen zijn makkelijk terug te vinden.

Je kunt enorm veel kwijt in een opbergkoffer, zoals gereedschap, speelgoed of kleding. Het maakt niet uit hoe veel spullen je hebt of hoe groot de spullen zijn, het past er allemaal in. We hebben opbergkoffers met een inhoud van wel 35 liter! Met dit formaat kun je gemakkelijk je spullen kwijt. En als je net niet alles kwijt kunt, kun je altijd nog een klein koffertje erbij pakken.

De opbergkoffer is vaak voorzien van een deksel (met slot). Hierdoor kunnen de spullen stofvrij opgeborgen worden.

Opbergkoffer kopen?

Wil je een opbergkoffer kopen? Van Melis heeft opbergkoffers in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een passende koffer kunt vinden. Ook zijn ze er in verschillende materialen, zoals plastic, stof, hout of metaal.

Daarbij hebben we ook nog trolleykoffers. Dit zijn koffers met wieltjes en een handig handvat, waardoor de koffers handig mee te nemen zijn. Dit scheelt een hoop tilwerk.

Ook hebben we speciale cd-koffers met capaciteiten voor wel 40 tot 80 cd's! Zo kun je gemakkelijk al je cd's meenemen waar je maar wilt.

Aluminium opbergkoffer

Vanmelis.nl heeft een groot assortiment aan aluminium opbergkoffers. De aluminium opbergkoffer is geschikt voor veel toepassingen, bijvoorbeeld voor gereedschap, een laptop, foto apparatuur, meetinstrumenten, papieren, make-up, etc. De koffers zijn zowel los als in sets verkrijgbaar. Ook zijn er aluminium koffers met slot vergrendeling.

Metalen koffer

Een metalen koffer met vakkenindeling draagt bij aan betere categorisatie van je spullen. Daarnaast bevat een metalen koffer ook schuim dat je spullen niet alleen gescheiden houdt, maar ook geborgen en beschermd.

Een aluminium of metalen koffer heeft zowel een luxueuze als stoere uitstraling. Aluminium is lichtgewicht en sterk materiaal.