Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Gereedschapskoffers

Zoek je de beste gereedschapskisten? Deze gereedschapskisten werden speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Ze hebben een extra stevige vormgeving en kunnen dus ook tegen een stootje. Binnenin zijn ze voorzien van de nodige hulpmiddelen voor een eenvoudige opberging. De gereedschapskisten zijn verkrijgbaar in een handig en compact draagformaat, maar kunnen evenzeer ook verkregen worden als verplaatsbare gereedschapswagen voor in een atelier, garage of voor de hobbyklusser. Bij iedere gereedschapskist is concreet aangegeven hoe de kist of wagen is opgebouwd, uit hoeveel delen het bestaat en welke gereedschappen het bevat. Je hebt ook de keuze tussen een volledige of een lege gereedschapskist. Bij de volledige gereedschapskist krijg je de gereedschapsset er direct bij, dit is zo bij de meeste gereedschapskoffers die wij hebben.

Pagina
Pagina

Gereedschapskist kopen?

Vanmelis.nl biedt voor iedere klusser een passende gereedschapskist. Of je nu op zoek bent naar een gereedschapskoffer op wieltjes, een handkoffer, een gereedchapskist gevuld of een verplaatsbare gereedschapswagen, Vanmelis.nl heeft het allemaal. Binnenin zijn de gereedschapskisten voorzien van de nodige hulpmiddelen voor een eenvoudige opberging. De (gevulde) gereedschapskisten kun je kopen in een handig en compact draagformaat, maar kunnen evenzeer ook verkregen worden als verplaatsbare gereedschapswagen voor in een atelier, garage of voor de hobbyklusser.

Met een gereedschapskist gevuld heeft u direct al het gereedschap meteen in huis. Zo hoeft u niet al uw gereedschap bij elkaar te zoeken, maar heeft u goedkoop en gemakkelijk alles bij elkaar.

Alle gereedschapskisten zijn bij Van Melis goedkoop te halen. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

De beste gereedschapskisten

Zoek je de beste gereedschapskisten? Gereedschapskisten koop je voordelig online bij Van Melis. Je kunt op deze website terecht voor ieder soort gereedschapskist. Het maakt niet uit wat voor gereedschapskist je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor een gereedschapskoffer aanbieding. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gereedschapskisten op wieltjes

Zoek je een gereedschapskoffer op wieltjes? Dan ben je bij Vanmelis.nl op de juiste plaats. Zo biedt Vanmels.nl gereedschapstrolleys aan van de merken Kreator, Perel tools, Tayg en Thoolland. Deze zijn zeer ruim, met gemiddeld 5 tot 7 lades kun je echt alles erin kwijt. Daarbij nemen ze nie veel plaats in, hierdoor kun je veel gereedschap kwijt op een kleine plek, én alles is opgeruimd. Een win-win situatie dus!