Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Powerplus compressoren

Powerplus heeft passend gereedschap voor elke klus. Ook de Powerplus Compressor van uitstekende kwaliteit vind je in onze webshop. De Powerplus Compressor wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende klussen en is dus onmisbaar voor de echte doe-het-zelver. Ook een Powerplus Compressor kopen? Kijk hier voor het uitgebreide assortiment en kies de compressor voor jouw klus.

Waarom een compressor kopen

Een echte doe-het-zelver kan niet zonder een compressor. Dit apparaat wordt gebruikt om lucht tot de gewenste druk te comprimeren om zo de klus te kunnen klaren. De compressor creëert dus eigenlijk luchtdruk. Via een slang of ander hulpgereedschap kan deze lucht vervolgens gebruikt worden voor diverse klussen, zoals het opblazen van een band, het schieten van nietjes of spijkers of het spuiten van verf.

Soorten compressors

In ons assortiment vind je twee soorten compressors: de oliegesmeerde en de olievrije compressor. Het voordeel van de oliegesmeerde compressor is dat ze stiller zijn dan de olievrije compressors en dat ze duurzamer zijn. De olievrije compressor daarentegen heeft minder onderhoud nodig en blaast olievrije lucht uit. Dit kan voor bepaalde spuittoestanden en gevoelige apparatuur van groot belang zijn.

Waar moet je op letten bij het kopen van een compressor

Voordat je een compressor gaat kopen, is het belangrijk vooraf vast te stellen wat je ermee gaat doen en voor welke gereedschappen je de compressor wilt gebruiken. Het assortiment van Powerplus Compressors is enorm uitgebreid. Niet alleen maken we onderscheid tussen oliegesmeerde en olievrije compressors, ook is er een verschil in onder andere vermogen en inhoud. Let dan ook op de volgende aspecten bij het kopen van een Powerplus Compressor:

  • Gebruik
  • Vermogen
  • Accessoires
  • Maximale druk
  • Tankinhoud

Vermogen

Voor het vermogen van de compressor geldt: Hoe hoger, hoe beter. Met de Powerplus 2200W Compressor haal je dan ook een zeer krachtig apparaat in huis. De lucht wordt op hoge snelheid aangezogen en is snel beschikbaar voor gebruik.

Tankinhoud en druk

Wanner je de Powerplus Compressor intensief gaat gebruiken, is een grote tankinhoud erg belangrijk. Hoe groter de tank, hoe minder snel deze aanslaat on de tank bij te vullen. Bij bijvoorbeeld verfspuiten is het belangrijk een contante druk te hebben. Met een compressor met grote tankinhoud blijft de constante druk langer gelijk en dat levert een mooier resultaat op.

Wil je weten welke Powerplus Compressor jij het beste kunt kopen? Neem dan contact met onze klantenservice op. Zij helpen je graag verder.

De voordelen van het merk Powerplus

Powerplus heeft passend gereedschap voor elke klus. Het assortiment van Powerplus is dan ook enorm uitgebreid en bevat enkel hoogwaardig kwalitatieve producten waarmee je als klusser of doe-het-zelver zeker niet zonder kunt. Een groot voordeel is de prijs-kwaliteit verhouding. Voor een goede prijs haal je echte kwaliteit in huis, voor elke mogelijke klus. Daarnaast is het Powerplus gereedschap ook te combineren met ander gereedschap van Powerplus. Voor de Powerplus Compressor kun je bijvoorbeeld verschillende opzetstukken kopen. Ook deze koop je eenvoudig online in onze webshop. Naast compressors hebben we tevens de Powerplus Hogedrukreiniger, de Powerplus Dompelpomp en de Powerplus Hydrofoorpomp.