Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Compressoren

Compressor nodig? Compressoren zijn toestellen die de druk van een gas verhogen door het volume ervan te verlagen. Compressoren zijn heel gebruiksvriendelijk en betekenen een grote meerwaarde in de tuin en het reinigen van daken en muren. Wil jij morgen al aan de slag? Bestel dan nu bij Van Melis.

Een goede compressor, wie wil dit nou niet? Deze apparaten kunnen dan ook gebruikt worden om verschillende soorten gassen samen te persen en vervolgens onder een hoge druk beschikbaar te stellen. Dit apparaat zuigt dan ook lucht op uit de omgeving en dit word vervolgens bij elkaar gebracht waarbij er druk op word gezet. De druk van de lucht word hierdoor hoger en deze lucht kan vervolgens gebruikt worden voor bijvoorbeeld bepaalde toepassingen. Sommige apparaten hebben zelf als zo'n apparaat dat al een onderdeel uit maakt van de standaard motor.

Compressor kopen

Wat is er nu eenvoudiger om online aan te schaffen? Deze webshop is voor 100% een betrouwbare online-winkel waar alles op het gebied van gereedschap verkocht wordt. Koopt u voor een bedrag van 49,95 euro dan is de verzending geheel gratis. Alle werkdagen en zelfs op zondag, vóór 5 uur 's avonds besteld? De volgende dag in huis. Kijk voor alle informatie op de website.

Wanneer je er eentje wilt kopen dan is er de keus uit verschillende soorten. De luchtdruk word hierbij op verschillende manieren samengevoegd. Ten eerste is er de zuigcompressor die door het zuigen lucht op brengt. Ook zijn er nog de schroefcompressors, door middel van schroeven wordt er druk gebracht. En tot slot kun je ook nog kiezen voor schoepencompressors.

De beste compressor

Voor al het gereedschap en elektrisch gereedschap ga je natuurlijk naar de webshop van Van Melis. Op onze website is er een zeer groot aanbod aan diverse compressoren en daarnaast ook uit veel onderdelen. Zo kunt u kiezen om nietjes te kopen, perslucht, en andere elektrische accessoires voor diverse compressoren.

Luchtcompressor

Een luchtcompressor is een elektrisch apparaat, wat lucht aanzuigt. Deze lucht wordt samengeperst en onder hoge druk weer uitgeblazen. Dit apparaat is geschikt voor vele doeleinden. Door de slang die op de compressor is aangesloten, stroomt de samengeperste lucht eruit. Met een compressor kunt u:

  • Autobanden oppompen.
  • Luchtbedden voorzien van lucht.
  • Een voetbal oppompen
  • Maar ook hardnekkig vuil en stof verwijderen.
  • Verf spuiten.

Compressor kopen

Powerplus is één van de bekendste merken op het gebied van compressors. De webshop heeft een aantal kwaliteits-compressors in voorraad, die elke moeilijke klus aankan. Een voorbeeld van een staaltje vakmanschap is de:

PowX1760 1500 watt

Deze mobiele compressor heeft een tankinhoud van 50 liter. Een prettig en gemakkelijk gereedschap omdat deze mobiel is. Snel van het ene punt naar het andere transporteren. Gereedschap aandrijven, banden oppompen en bepaalde schilderwerken uitvoeren. Dit apparaat kan alles.